İzmir'de müjde yağdırdı

İzmir'de müjde yağdırdı
Başbakan Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de vatandaşlara seslendi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Ödemiş mitinginde konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Bizde dur yok, istikamet belli, 1 Kasım'da tek başına iş başına demeye geliyoruz. İnşallah bu seçim sonucunda çok farklı bir tabloyla karşılaşacağız.

TÜRKİYE BİR KEZ DAHA GÜVEN DİYECEK

Umuyoruz Türkiye bir kez daha güven diyecek, istikrar diyecek, kaosa hayır diyecek. 

"GELECEK HEDEFLERİMİZDEN VAZGEÇMEYİZ"

1 Kasım'da demokrasimiz kazanacak, ekonomimiz kazanacak. Demokrasiden ve gelecek hedeflerimizden vazgeçmeyiz.

BU ÜLKENİN HAYALLERİ KAZANACAK

1 Kasım 2015 dik duruşun adıdır. 1 Kasım'dan itibaren AK Parti ile bu ülkenin gelecek hayalleri kazanacak. 

REFORM ÜZERİNE REFORM YAPACAĞIZ

Aziz kardeşlerim beyannamemizi gördünüz, bütün kesimden vatandaşlarımızla konuşarak oluşturduk ve ona göre yol haritamızı yaptık. 1 Kasım seçimlerinin ardından milletimizle yeni kucaklaşarak devam edeceğiz ve reform üzerine reform yapacağız.

HER KESİME GÜZEL HABERİMİZ VAR

Toplumun her kesimine güzel haberlerimiz var. Devletiniz yanınızda mı sizin? Biz devlete böyle bakarız, birileri de hain teröristler bomba patlattığında devlete dönüp'katil devlet' diyorlar. 

GENÇLERE İNTERNET ÜCRETSİZ

Gençlerimize ücretsiz internet hizmeti getiriyoruz. Gençlerimiz iş kurmak istediklerinde devlet 50 bin lira hibe verecek.

DÜNYADA HİÇBİR YERDE BU YOK

İlk kez iş bulan gençlerimizin 1 yıllık maaşını biz veriyoruz. Dünyada hiçbir yerde yok bu, bir tek AK Parti iktidarında, Türkiye'de var.

Asgari ücreti 1.300 liraya çıkarıyoruz. Emeklilerimize yılda 1.200 lira ayrıca maaş zammı yapıyoruz. 13 yıl önce devlet kendi memurunun maaşını ödeyemiyordu, IMF'den borç alıp ödüyordu. 

"BENİ ONLARLA MUHATAP ETMEYİN"

Allah bizi 1 Kasım'dan sonra koalisyona muhtaç etmesin. Oylarınızı öyle sağlam verin ki ne olur beni bir daha Kılıçdaroğlu'yla, Bahçeli'yle muhatap etmeyin.

KDV'Yİ KALDIRIYORUZ

Sevgili çiftçi kardeşim, Yem ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. Sizler o yemle, gübreyle daha çok üretim yapacaksınız. Köydeki gençlerimize 30 bin liraya kadar, karşılıksız, geri ödemesiz kredi veriyoruz.

"BİZİM SÖZÜMÜZ SENETTİR VE MUTLAKA YERİNE GELİR"

Biz her zaman köylümüzün, çiftçimizin yanındayız. Bizim sözümüz senettir ve mutlaka yerine gelir. Ne söz verdiysek yerine getirdik, yeter ki birliğimiz, kardeşliğimiz bir olsun. Bu teröre karşı bir olmaya var mıyız ?

BU MESELE PARTİ MESELESİ DEĞİL

Bu mesele bir parti meselesi değildir, bu mesele artık memleket meselesidir. Bizimle birlikte memleket meselesine destek olmaya var mısınız ? 

BU ZAMANDA YAN YANA DURMALIYIZ

Türkiye için siyaset yapan her partinin Türkiye'ye faydalı olması gerekir. Terörün hortladığı zamanlarda yan yana durmalıyız ama 7 Haziran'dan beri muhalefetin yaptıkları ortada. Gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdiler. Sayın Bahçeli'in millet yararına olana evet dediğini gördünüz mü?

"BUNLAR SORUMLULUK ALMAKTAN KORKARLAR"

 Hep hayır diyor. Bunlar sorumluluk almaktan korkarlar, bunlar mertçe meydana çıkmaktan korkarlar. Onların görevi eleştirmek bizim görevimiz teröristle mücadele etmektir. Bahçeli köşesinde oturup bizi tehdit ediyor, biz santaj ve tehditlerden korkmayız. 

"MERAK ETMEYİN, ARKANIZDA BİZ VARIZ"

Ödemiş'in beklediği yatırımları, hizmetleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili Belediyelere yapması gerekenleri yapmıyor. Merak etmeyin arkanızda biz varız.

İZMİR VE ÖDEMİŞ'E YENİ PROJELER

Bütün İzmir'de 68 milyon fidan diktik. 37 köprü ve viyadük yaptık. 2.060 yataklı dev şehir hastanesi yaptık. Kentsel dönüşüm projelerimiz hızla devam edecek. Yeni konutlar inşa ediyoruz. 7 yat limanı, 2 balıkçı sığınağı yapacağız. Aliağa'dan limana demiryolu bağlantısı da yapacağız. İzmir-Ankara hızlı trenini yapıyoruz. İnşallah İzmir'den Antalya'ya da otoyol yapıyoruz. 

TALEBİNİZ NEYSE KARŞILANIR

Ödemiş'in talebi neyse hepsi karşılanır. Yeter ki sizin gül yüzleriniz bize muhabbetle baksın. Sadece Ödemiş'e 2 buçuk milyon fidan diktik. Ödemiş'e AKTAŞ barajını yapıyoruz. İlçemizin su sıkıntısını çözeceğiz. İlçede bulunan üniversitelerde yeni bölümler açmaya devam ediyoruz. 92 kilometrelik Torbalı-Ödemiş-Kirazlı yolunu açıyoruz.

ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR

Onlar konuşur, AK Parti yapar. Gölcük Gölü'nün doğal güzelliğini koruyarak yürüyüş yolları yapacağız. Ödemiş ve Bergama'ya doğalgaz getiriyoruz.  Önümüzdeki senelerde evinizde doğalgaz kullanacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.