Kar Yağışı Geri Dönüyor

Kar Yağışı Geri Dönüyor
Meteorolojinin tahminlerine göre sıcaklıklar yurt genelinde, hafta sonuna doğru düşecek. İstanbul'da ise cumartesi karla karışık yağmur, pazar günü kar bekleniyor.
Meteorolojinin uzun vadeli tahminlerine göre hava sıcaklığı perşembe günü  Marmara ve  Karadeniz kıyılarında, haftasonunda ise  Türkiye genelinde hissedilir derecede azalacak.  Marmara ve  Batı Karadeniz'de haftasonu çok yoğun kar beklenmiyor. Pazartesi günü kar yağışının biraz daha kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor.

KAR YAĞIŞI BEKLENEN İLLER

İstanbul'da cumartesi günü karla karışık yağmur, pazar günü ise kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor. Pazar günü  Düzce,  Sakarya,  Bolu,  Bilecik,  Bartın, zonguldak,  Bingöl,  Muş,  Bursa,  Kütahya,  Balıkesir,  Tekirdağ,  Kırklareli,  Yalova,  Erzurum,  Bayburt,  Bitlis,  Malatya,  Hakkari,  Iğdır'da da kar yağışı bekleniyor.

KIYI KENTLERİ HARİÇ TÜRKİYE GENELİNDE KAR BEKLENİYOR

Pazartesi ve salı günü kıyı  Ege ve  Akdeniz'deki kentler hariç  Türkiye genelinde kar yağışı tahmin ediliyor. Uzun vadeli tahminlere göre  İstanbul ve  Ankara'da da pazartesi ve salı günleri kar yağışı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.