Küçük Hakan'ın hiçbir şeyden haberi yok

Küçük Hakan'ın hiçbir şeyden haberi yok
Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde sözleşmeli teknisyen yardımcısı olarak çalışan 28 yaşındaki İsmail U., Muğla’ya bağlı Ortaköy Köyü’nde başı taşla ezilerek öldürülmüş olarak bulundu.

İsmail U.’nun tanınmaz haldeki cesedini eşi Gülcan U. önce eşini tanıyamadı, daha sonra tişörtünden teşhis edebildi. Bütün bunlar yaşanırken öldürülen İsmail U.’nun oğlu Hakan’ın, babasının dün gece sürpriz olarak kendisi için aldığı bisikleti sürmesi yürekleri dağladı.Muğla’ya 10 kilometre mesafedeki Ortaköy Köyü’ndeki pazaryerinin arkasında, bugün saat 08.30 sıralarında bir erkek cesedi gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, ayakkabıları ve pantolonu olmayan, yanında bir bira şişesi duran, başı taşla ezildiği belirlenen cesedin üzerinde, kimliğini belirtir bir belge bulamadı. Tanınmaz haldeki cesette, herhangi bir kesici ve delici alet yarasına rastlanmadı. Bu sırada kalabalığı gören 27 yaşındaki Gülcan U., olay yerine geldi. Olay yerine 100 metre mesafedeki bir evde yaşayan genç kadın, yerdeki cesede bir süre baktı. Fakat, önce eşi olduğunu anlayamadı. Gideceği sırada, geri dönen Gülcan U., cesedin üzerindeki tişörtün Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde sözleşmeli teknisyen yardımcısı olarak çalışan eşi İsmail U.’nunki ile aynı olduğunu fark etti. Bunun üzerine cesede daha dikkati bakan genç kadın, eşini teşhis etti. Şoke olan genç kadın, çevredekiler tarafından teselli edilmeye çalışıldı.
 

GECE KULÜBÜNE BORCU VARMIŞ
 

Jandarmanın ifadesine başvurduğu Gülcan U., eşini en son saat 02.00’de gördüğünü belirterek, "Bir arkadaşına borcu olduğunu onu ödeyeceğini söyleyip evden çıktı, bir daha dönmedi. Kendisini böyle mi bulacaktık? 850 TL borç için bu yapılır mı?" diyerek, gözyaşı döktü. Kendini yerden yere atan genç kadın, güçlükle sakinleştirilebildi. Jandarma, İsmail U.’nun gece, beş arkadaşıyla borcu olduğu ileri sürülen gece kulübüne gittiğini belirledi. Soruşturmayı derinleştiren jandarma, İsmail U. birlikte gece kulübene gittiği beş arkadaşını ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı.
 

İsmail U., cesedi savcı ve jandarmarın incelemesinin ardından Muğla Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
 

OĞLUNA BİSİKLET ALMIŞTI
 

Aslen Erzurumlu olan İsmail U.’nun, dün akşam doğum günü olan oğlu 3 yaşındaki Hakan U.’ya bisiklet aldığı, ancak eve geldiğinde uyuduğu için veremediği öğrenildi. İsmail U.’nun cesedi yerde kaldırılmayı beklediği sırada küçük Hakan’ın olup bitenden habersiz evlerinin önünde bisikletine binmesi görenlerin yüreğini dağladı. İki yıldır Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan İsmail U.’nun ölüm haberi polis arkadaşlarını da üzüntüye boğdu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.