Linç edeceklerdi

Linç edeceklerdi
13 yaşındaki çocuğu ağır yaraladı

ANTALYA'da Lara Halk Plajı'nda kullandığı jet,ski ile sahile yakın yüzünlerin arasına dalan Kanadalı kadın turist 30 yaşındaki Nazgool Mahmudpur, 13 yaşındaki Hediye Durmaz'ı ağır yaraladı.

Olay bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Tatil için Antalya'ya gelen Kanadalı Nazgool Mahmudpur, kaldığı 5 yıldızlı otelden çıkarak plaja geldi. Mahmudpur, buradaki su sporları yaptıran kuruluştan jet-ski kiraladı. Acemi olan Mahmudpur, kontrolünü yitirdiği jet-ski ile sahile yakın bölümde yüzenlerin rasına daldı. Bir çok kişi panik içinde kaçışırken, ailesiyle birlikte denizde yüzen Hediye Durmaz hızla üzerine gelen jet- ski'den kaçamadı. Jet- ski'nin çarptığı birkaç kişiden Hediye Durmaz ağır yaralandı. Görevlilerin müdahale ederek durdurduğu jet- ski'den indirilen Nazgool Mahmudpur'i sahilde bulunanlar linç etmek istedi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Hediye Durmaz tedaviye alınırken, yaptığı kaza nedeniyle şoke olan kadın turist Nazgool Mahmudpur polis aracına bindirilerek Demircikara Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.