Önce Türkler geldi, sonra yabancılar... Hep birlikte izlediler

Önce Türkler geldi, sonra yabancılar... Hep birlikte izlediler
Adana’da 15 yıldır yalnız yaşayan kaynak ustası 55 yaşındaki M.T. belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, evinin merdiven korkuluklarına bağladığı iple intihar etti.

Savcının gelmesi beklenirken plastik sandalye, kola ve içi soğuk su dolu termoslarını da beraberinde getiren mahalle sakinleri film izler gibi incelemeleri izledi. Meraklı kalabalığın arasında yabancılar da vardı.Kaynakçı M.T. henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, evinin bulunduğu binanın ikinci katındaki merdiven korkuluklarına bağladığı iple kendini astı. Sabah saatlerinde M.T.'nin cesedini gören komşuları, polise haber verdi. Polis ekipleri, cesedi ipten indirip, Cumhuriyet savcısına haber verdi.

VATANDAŞLAR TOPLANDI

Savcının gelmesi beklenirken mahalle sakinleri, olayın meydana geldiği evin karşısında toplandı. Plastik sandalye, kola ve içi soğuk su dolu termoslarını da beraberinde getiren mahalleli kaldırımı doldurdu. Aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu meraklı kişiler, olay yerine gelip, evde ve ceset üzerinde incelemelerde bulunan Cumhuriyet savcısının çalışmalarını film izler gibi seyretti.

İncelemenin ardından M.T.'nin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.