Sıcaklıklar artıyor

Sıcaklıklar artıyor
Hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurt geneli parçalı ve az bulutlu, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile gece saatlerinden itibaren Ülkenin batı kıyılarının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi, gece ve sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, kuzey ve doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

SİS HADİSESİ UYARISI

Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklenirken Meteoroloji, yaşanabilecek görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.

BÖLGELERDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren kıyılarının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi, bölgenin doğusunda ise buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERİN HAVA SICAKLIĞI


İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli.(13)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli.(6)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, gece saatlerinden itibaren parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli.(14)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu.(20)

ANTALYA: Az bulutlu.(20)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu.(16)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. (3)

DIYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli.(12)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.