Trafik polisinin görev aşkı

Trafik polisinin görev aşkı
Böyle trafik polisi görülmedi

ERZİNCAN’da akşam saatlerinde etkili olan yağmur kentin ana caddelerini ve sokakları göle çevirdi. Yağış nedeni ile sıkışan trafiğe müdahale etmek isteyen trafik polisi, ayakkabılarını çıkartıp otomobillere yol vermeye çalışınca ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini gittikçe arttıran yağmur, kenti sular altında bıraktı. 40 dakika süren yağış boyunca metrekareye 17.2 kilogram yağış düştüğü açıklandı. Yağmur, ana caddelerde ve bazı mahalleleri su altında bıraktı. Göle dönen yollarda halk, yolun karşısına geçmekte zorlandı. Bu sırada bazıları ayakkabılarını çıkartıp, bazıları da pantolonlarının paçalarını katladı. Caddeleri sel suları basarken, en işlek kavşakta trafik sıkışıklığı yaşandı.

Caddelerin suyla kaplı olması nedeni ile görevli trafik polisi de ayakkabılarını çıkartarak trafiğe yön vermeye çalıştı. Özellikle bazı mahallelerde yağmur yağışı etkisini daha fazla gösterdi.

Rögar kapaklarının tıkanmasıyla 35 ev ve iş yerinin bodrum katı sular altında kaldı. Ana arterlerde yağış nedeni ile trafik sıkışıklığı yaşandı. Belediye ekipleri, sular altında kalan evlerde tahliye çalışmalarını yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.