Yağışlı Bir Hafta Başlayacak

Yağışlı Bir Hafta Başlayacak
İç ve doğu kesimlerde sıcaklıklar Temmuz ortalamasının 3-4 derece üzerinde olacak.
İç ve doğu kesimlerde sıcaklıklar Temmuz ortalamasının 3-4 derece üzerinde olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; yaz yağmurlarıyla dolu bir hafta başlayacak. İç bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde olan sıcaklık, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.Kıyı Ege' de ise; kuvvetli rüzgar bekleniyor. 

Rüzgar ise; kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege' de kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU- 

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak: 

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu.(30) 

ANKARA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı.(32) 

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(32) 

ADANA: Parçalı ve az bulutlu.33) 

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra Korkuteli ve Elmalı ilçeleri kısa süreli ve yerek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(30) 

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu.(29) 

ERZURUM: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(28) 

DİYARBAKIR: Açık.(40) 

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU- 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak: 

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. 

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar'ın güneyi ile Denizli'nin Çardak ilçeleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, iç kesimleri çok bulutlu öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur ile Antalya'nın korkuteli ve Elmalı ilçeleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. 

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, batısı parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı ve Eskişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. 

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Bölgenin kuzeydoğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Ardahan, Kars, Iğdır ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.