Avcılar Türkiye'nin aynası!

Avcılar Türkiye'nin aynası!
Avcılar'daki seçim çalışmalarını sürdüren CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, “Avcılar, Türkiye'nin aynasıdır” dedi.

Çaykara, “Avcılar'da ülkemizin her köşesinden bir vatandaşımız yaşıyor, her kültürden, her dil ve dinden çok sayıda vatandaşımız burada komşuluk ediyor. Avcılar'daki bu zengin kültür; kardeşlik ve huzur içinde yaşatılmaya değer” şeklinde konuştu

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, seçime kısa bir süre kala Avcılar'da yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Avcılar halkını selamlayan Çaykara, o günden sonra ise deyim yerindeyse geçmiş günlerde olduğu gibi yine hiç yerinde durmadı. Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çaykara aynı günün devamında Çankırı, Çorum, Malatya ve Van gibi şehirlerin hemşehri derneklerini ziyaret ederek kendisine destek istedi. Avcılar'daki Miraco Çikolata Fabrikası'na da uğrayan Çaykara, akşam saatlerinde ise ilçe merkezindeki kafelerde çay, kahve içerek günün yorgunluğunu atan Avcılarlılarla bir buluştu.

Sadece sizin için çalışacağız

Tek gayesinin Avcılar'a ve Avcılar halkına hizmet olduğunu anlatan Çaykara, “Biz siyaseti halkımız için yapıyoruz. Dolayısıyla Avcılar ve Avcılarlılar için yapıyoruz. Sizin derdiniz, bizim derdimiz. Sizin problemeniz, bizim problememiz. Şahsen benim düşünce anlayışım bu. Bu doğrultuda da derdinizle dertlenecek ve derman olmak için var gücümüzle çalışacağız. Şunu bilmelisiniz ki sadece sizin için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Avcılar'a değer katacağız

Çikolata Fabrikası'na gerçekleştirdiği ziyarette de işçilerle buluşan Çaykara, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı; “İlçemizde bulunan ve birçok komşumuza istihdam sağlayan Miraco Çikolata Fabrikası'nı ziyaret ettik ve fabrika emekçileriyle bir araya geldik. Ziyaretimizde, Avcılar’a değer katacak projelerimizden bahsettik. Misafirperverlikleri için komşularımıza teşekkür ederim.”

Avcılar hepimizin yuvası

Avcılar'daki hemşehri derneklerini ziyaretinde de konuşan Çaykara, “Avcılar Türkiye'nin aynasıdır” dedi. Çaykara, “Avcılar, Türkiye'nin aynasıdır. Malatyalılar Derneği ve Bul-Göç Derneği'nde komşularımızla gerçekleştirdiğimiz sıcak sohbetlerden enerji aldık. Tam Yol İleri diyerek günümüze devam ediyoruz. Avcılar, hepimizin yuvası” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.