Avcılar'da da denize girilir!

Avcılar'da da denize girilir!
Avcılar Denizköşkler Sahili'nde açılan plaj, ilçe sakinlerinin uğrak noktalarından birisi haline geldi. Plajın varlığının çok kıymetli olduğunu söyleyen Avcılarlılar, “Eskiden buralarda zaten denize girerdik. Şimdi o geçmiş yeniden canlandı. İstanbul

Avcılar Denizköşkler Sahili'nde açılışı yapılan plaj her geçen gün ilçe sakinlerinin vakit geçirdiği yerlerden birisi haline geliyor. İçerisinde tuvalet, duş ve soyunma kabinleri ile cankurtaran ve ilk yardım ekiplerinin de hazır bulunduğu plaja giden Avcılarlılar hem denizin tadını çıkarıyor hem de keyifli bir vakit geçirme fırsatı buluyor.

Geçmiş canlandı

Plajı değerlendiren Avcılarlı vatandaşlar ise Damga'ya konuştu. Hüsnü Erkut, 35 yıldır Avcılar'da yaşadığını belirterek, “Buraya bakınca geçmiş adeta canlandı diyebiliyorum. Biz eskiden burada sık sık denize girerdik. Burası her yaz panayır yeri gibi gibi olurdu. Şimdi o ortamın yeniden canlandığını görmek çok güzel, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bütün Avcılar'a yayılsın

Denizköşkler Plajı'nda güneşin ve denizin tadını çıkaran Aysel Kocatürk de plajın kendileri için çok güzel bir imkan olduğunu söyledi. Kocatürk, “İstanbul'da denize girmek bir nimet. Eskiden buralarda denize hep girilirmiş. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Florya'daki Köşkü'nden denize girdiğini biliyoruz mesela. Gönül ister ki Marmara'nın dört yanı tertemiz olsun bütün İstanbul'da bütün Avcılar'da denize girilebilsin” şeklinde konuştu.

Avcılar sahili sizi bekliyor

Denizköşkler Plajı'na ilişkin konuşan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli de plajın her gün cıvıl cıvıl olduğunu ve Avcılar sakinlerine hizmet verdiğini söyledi. Hançerli, “Çocuklarınızla, ailenizle keyifli sohbetler, keyifli piknikler için Avcılar sahili sizleri bekliyor. Hatta mayonuzu da almayı unutmayın plajdan denize de girebilirsiniz. Yaptırdığımız kontrollerde Avcılar sahili buralar denize girmeye uygun. Tabi maske, mesafe ve temizliği unutmadan. Yine bir şey daha ifade etmek istiyorum; bizler yapıyoruz, bizler temizliyoruz, bizler güzelleştiriyoruz. Korumakta size kalmış. Çöp atanlara, etrafı kirletenlere lütfen müsaade etmeyin, lütfen uyarın, lütfen çevremizi temiz tutalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.