Avcılar'ı hizmetle tanıştıracağız!

Avcılar'ı hizmetle tanıştıracağız!
AK Parti Avcılar Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Erdoğan Köse, Damga'ya konuştu.

Yıllardır CHP yönetiminde olan Avcılar'ın hizmetlerden noksan kaldığına dikkat çeken Köse, “Biz Avcılar'ın bu makus tarihine son vererek, Avcılar'ı AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracak, Avcılar'ı gelişen ve modern bir kent haline getireceğiz” dedi

 



AK Parti Avcılar Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Erdoğan Köse, Damga'ya konuştu. Avcılar'da AK Parti iktidarını sağlamak ve İBB'yi yeniden AK Parti'ye kazandırmak için canla başla çalıştıklarını anlatan Köse, “Avcılar yıllardır CHP yönetimi altında hizmetten mahkum, kötü yönetilen bir kent haline geldi. Avcılar'ın bu makus tarihini yeneceğiz. Avcılar'ı AK Parti belediyeciliğiyle, AK Parti hizmet anlayışıla tanıştıracağız” dedi.

 

Avcılar en güzelini hak ediyor

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonuyla birlikte Avcılar'da hizmet edeceklerinin vurgusunu yapan Köse, “Avcılar her zaman en güzelini hak ediyor. Bu zamana kadar en güzelinden mahrum bırakılmış bu bir tarafı göl, bir tarafı deniz olan muhteşem kentimize değer katacak, vizyon katacak ve modern bir yer haline getireceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Derde derman olacağız

 

Avcılar'ın çok sayıda sorunu ve sıkıntısı olduğuna dikkat çeken Köse, “Bu sıkıntıları en iyi bilen kişilerden biriyim. Ve bu sıkıntıların çözüm yollarını da en iyi ben biliyorum. Sahada olduğumuz günden itibaren polemiklere, dedikodulara girmeden büyük bir kararlılıkla çalışmayı sürdürüyoruz. Avcılar'ın dertlerine derman olacak projelerimiz, çalışmalarımız hazır” dedi.

 

Muhtarları tek tek dolaştı

 

Avcılar'ın 10 mahallesindeki muhtarları ziyaret eden Köse, “Sahaya çıktığımız ilk andan itibaren hiç kimseyi ötekileştirmeden, mahallelerimizin temsilcileri olan muhtalarımızı ziyaret ettik. Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Belediye ile halk arasındaki en büyük bağ olan muhtalarımıza, Avcılar'ı birlikte yönetme ve Avcılar'a birlitke hizmet etme sözü verdik” ifadelerini kullandı.

 

Siyasetin öznesi insandır


Doğruları söylemekten çekinmediğinin altını çizen Köse, “Bizim Avcılar için motivasyonumuz çok yüksek. Saygılı, mütevazi, ön yargısız bir şekilde halktan biri olarak yaşadığımız kente hizmet için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Bize göre siyasetin öznesi insan, anahtarı ise samimiyettir. Biz samimi bir şekilde yönetme becerimizi, siyasi tecrübe ve birikimlerimizi Avcılar'ın hizmetine sunacağız” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.