İlyas Öztekin

İlyas Öztekin

BENİM HALKIM!

Benim halkım bakanım milletvekilim savcım hâkimim askerim polisim öğretmenim memurum ve…Hepsi onun. Suriyeliler, Gazze de ki Filistinliler, örtülüden beslenen ÖSO’lular. Onlarda onun.
Ya gemicikler hastanecikler kabarık banka cüzdanları…
Bir gün hepsini bırakıp gideceksin ne olur yeter bu milleti ahmak yerine koyma. Yüz yıldır birlikte kardeşçe yaşayan halkı birbirine düşman etme. Ayrıştırma çatıştırma germe yorma kırma ötekileştirme biz ve onlar deme yediğine içtiğine giydiğine karışma.
Yatak odasına girme konutunu basma telefonunu dinleme suç işleyenlerin savcısı yargılananların hâkimi olma.İnsanların hafızasıyla alay etme bir gün ak dediğine başka gün kara deme. Amerika ve İsrail’le bir olup orta doğuya demokrasi getirmeye kalkma.
Asırlardır dost olduğumuz komşularımızla kavga etme.  Seni yanıltan toplum mühendisleriyle her gün suni gündemler yaratıp halkın tepki göstereceğini düşündüğün yasaları gece yarıları meclisten geçirmeye çalışma.

Milyonlarca ağacı kesen ormanları yok eden  madencilere,doğa harikası vadilerden orman içinden geçen derelere hidro elektrik santralleri  kuranlara izin verme.Avm yapmak için kentlerin akciğeri olan parkları bahçeleri katletme.
Bu millete atasını unutturmaya çalışma.  T.C ile oynama. Hele Anıt kabre yaklaşma. VE NE OLUR ETNİK MİLLİYETÇİLERİN IRKÇILARIN OYUNCAĞI OLUP ÜLKEYİ BÖLDÜRME…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlyas Öztekin Arşivi