Mardin Dedeman'ına kavuştu

Mardin Dedeman'ına kavuştu
Türkiye’nin önde gelen markalarından Dedeman Otel, Rest & More By Dedeman adıyla Mardin Kızıltepe'de hizmet verecek. Önceki gün açılışı gerçekleştirilen otel Mardin'e gelecek yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline gelecek

Mehmet Mert / DAMGA Özel - Türkiye'nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Oteli, Rest & More By Dedeman ismiyle Mardin Kızıltepe'de açıldı. Otelin açılışına; Kızıltepe İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin, Mardin Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Murat Özmestçi, Rest More By Dedeman Yatırımcısı Rozelin Yalçın, Damga İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert, Damga köşe yazarı ve iş insanı Ekrem Gökhaner ve çok sayıda isim katıldı.

Mardin çok özel bir yer

Mardin Kızıltepe'de bir otel açtıkları için çok mutlu olduklarını anlatan Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, “Mardin'in büyük potansiyeli var. Mardin'in çok sayıda güzelliği var. İnanç turizmine sahip, kültür turizmine sahip örnek bir kent. Biz de turistleri buraya çekerek Mardin'in güzelliklerini insanlara göstermek istiyoruz, hedefimiz bu” dedi.

Otelde öncelik en iyi hizmet

Otele ilişkin bilgiler de veren Demiray, “Kapasitemiz şu an 33 odadan oluşuyor. Bunu 50 odaya çıkarabilirsek çıkaracağız. Şu an mevcut haliyle en iyi hizmeti vermeyi önceliyoruz. Burayı kendi varlığının dışında restoranı, spası, kafesini kullanabilecek şekilde insanların hizmetine açacağız. 0-12 yaş arasında bedelsiz, 12-20 yaşa yüzde 30, 20-30 yaşa ise yüzde 25 indirim veriyoruz. Emeklilerimize yüzde 30, basın mensuplarına ise yüzde 25 indirim veriyoruz. Yine kamu çalışanlarımıza Dedeman Otellerimizde yine yüzde 25 indirim veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Hedef 100 otele ulaşmak!

Dedeman'ın çok önemli bir marka olduğundan da söz eden Demiray, “Şu an 85 otelimiz var bunu 100'e çıkarmak istiyoruz. Şu an 4 ülkedeyiz bunu da 10 yapacağız. 10 ülkede 20 otele ulaşmak istiyoruz şu an 6 tane var. Türkiye'nin her ilinde olacağız dedik şimdi büyük ilçelere de gidiyoruz. Özellikle kaliteli konut projelerine adım atmak istiyoruz. Balkanlarda, Özbekistan'da, Kazakistan'da olacağız. ABD'ye kadar yolumuz var” diye konuştu.

Farkımızı fark ettireceğiz

Dedeman markasının uluslararası seviyede tanınacağını da kaydeden Demiray, “Rest & More By Dedeman bizim ürettiğimiz bir konsept. 81 ilin 81'inde olacağız dedik bugün 85 otele ulaştık. Hedefimiz THY'nin uçabildiği her yerde olmak. 70 yıla yakın mazisi olan bu markayı uluslar arası anlamda temsil edeceğiz. Dedeman misafirperverliğini herkese gösteriyoruz, bunu sağlamaya çalışıyoruz. Kalplere dokunalım diyoruz, farkımızı fark ettirelim diyoruz” dedi.

Vizyonumuzda ABD var!

Ergün Demiray orta vadeli bir hedef olarak THY’nin dünyada ve Türkiye’de uçtuğu her noktaya Dedeman markasını taşıma vizyonuyla hareket edeceklerini belirterek şu bilgileri verdi: “Vizyonumuzda ABD ve Avustralya da var. Mevcut durumda uluslarası pazarlarda büyüme stratejimiz Balkanları, Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu bölgesini, Afrika’yı kapsıyor. Bugün Türkiye’nin en büyük yerli otel markası olarak Türk Hava Yolları’nın uçtuğu her yerde olmak istiyoruz. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcı tekliflerine uyum gösterme vizyonumuzla ilerliyoruz.”

Gençlere odaklanıyoruz

Ergün Demiray, yeni dönemde gençlere de odaklanacaklarını da ifade ederek, “Dedeman'ı bir sadakat programının ötesine taşıyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizin üyesi olmaktan gurur duyduğu, sürekli yenilenen ve benzersiz fırsatlar sunan bir ekosistem yaratmak” dedi.

Burada olmak gurur verici

Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özmestçi ise “Burada olmak gurur verici. Dedeman ailesi olarak Mardin'e gelmek, Güneydoğu Anadolu'da beşinci şehrimizde olmak bizi çok gururlandırıyor. Her ilde olmaya, bu sene 10 ülkede olmak bizi çok gururlandırıyor. Yalçın ailesine bizimle işbirliği yaptıkları için teşekkür ederiz” dedi.

Turizm için çok değerli

Açılışta konuşan Rest More By Dedeman Yatırımcısı Rozelin Yalçın da “Anadolu'da önemli bir yerleşim yeri olan birçok medeniyete beşiklik eden kadim şehir Mardin'e ve otelimize hoşgeldiniz. Mardin inanç ve kültür turizminde dünyanın önde gelen şehirlerinden biri olup Türk turizmi için büyük önem taşır. Otelimiz lobi barı ve zengin restoranıyla da hizmet verecek. Dedeman kalitesiyle misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

kutu-1.webp

Bu otelde yok yok!

Şehrin bir çok bölgesine kolay ulaşım imkanı sunan otelde 33 oda bulunmakta olup 23 adeti Sperior Frenc Room 3 adet Sperior Twin Room ,2 adet Sperior Deluxe Twin Room 4 adet (1+1) Connection Family Room 2 adet Suite oda şeklindedir. Tümünde LCD televizyon, klima, minibar, kasa ve özel buklet malzemelerinin yanı sıra ücretsiz internet erişimi var. Otel ayrıca sosyal olanaklarında restoran, lobi bar, Türk hamamı, SPA & masaj, sauna, toplantı salonu, Fitness ve otopark bulunmaktadır.

eri-gom1-001.jpg


Elverişli bir konumu var

Elverişli konumu sayesinde turistik gezilerinizin vazgeçilmezi olan Rest More By Dedeman Hotel, aynı zamanda da iş seyahatlerinize de seçenekler sunuyor. Eşsiz bir misafirperverlik anlayışı, kaldığınız süre boyunca unutulmaz anları tekrar tekrar yaşamanızı da sağlar. Profesyonel ve güler yüzlü ekibimizle hizmetinizde.

dedam.webp


Dedeman 2024'e hızlı girdi

Ergün Demiray, büyüme stratejisi kapsamında 2024 yılına hızlı bir giriş yaptıklarını söyledi. Demiray, “Yılın başında Almaty ve Karabük otellerini hizmete açtık. Ocak ayında Sapanca otelimiz, şubat ayının başında Çanakkale ve Istranca (Kırklareli) otellerimizin imzalarını attık. 15 Şubat’ta ise ‘tek günde Bakü, Batman ve Kemer franchise sözleşmelerini imzaladık. Park Dedeman Bakü, yurt dışındaki dördüncü otelimiz olması sebebiyle ayrı bir önem taşıyor. Batman'daki The Mesopotomia Managed by Dedeman da 'Managed by Dedeman' markamızın üçüncü oteli oldu. Dedeman Kemer Resort ile Antalya’da bayrağımızı yeniden dalgalandırıyoruz. Ve bugün de işte burada büyük bir gururla Mardin Kızıltepe'deyiz” diye konuştu.

AYRICALIKLARI YAŞAYIN


Rest More By Dedeman Mardin Kızıltepe, Mardin Kızıltepe'de hizmete açılan beyaz bir sayfa Türkiye’nin en seçkin mimarları tarafından tasarlanan tesis 80 kişilik kapasiteli olup ziyaretçilerinin rahatını ve konforunu düşünülerek dizayn edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.