İlyas Öztekin

İlyas Öztekin

BENİM KOMPLO TEORİLERİM

Gezi parkı olayı masum bir çevrecilikle başlamışken bunu bilinçli şekilde ülke geneline yaymak ve yaratılan kaos içinde çözümsüzlüğe giden PKK. ile antlaşma sürecini halkın gözünden dikkatinden kaçırmak için ABD, İsrail, Türkiye’nin ortak sahneledikleri bir oyun olabilir mi? Oyuncular CİA, MOSSAT ve MİT olabilir mi?
Yıllardır seçim öncesi toplumu olabildiğince gerip tepki çekince eleştirilince kendisine saldırılınca mağduru oynamak oyunu ile,bakınız demokrasiyi kesintiye uğratıyorlar halkın iradesine karşı çıkıyorlar din iman kuran mezhep örtünme derken yeni bir mağduriyet demokrasi kahramanlığı,wan münitler Avrupa’ya, Asya’ya Amerika’ya(pardon o olamaz) )Afrika’ya Çine, Rusya’ya İsrail’e posta koymalar dik durma masalları derken bir  bakıyoruz ki; halkımız inanmış ve bu gün bazı  basın ve internet sitelerinde olduğu gibi ülkenin kadınları adına utanç görüntüleri verilen  “ben tayibin g…..kılıyım diyen bayanlar inanmış ve oy vererek yeni bir demokrasi kahramanı yaratmışlar. 
Bu kargaşada dünya petrol devlerinin yakından ilgilendiği imtiyaz yasaları geçti. Eyaletlere olanak verecek yasalar geçti. Şimdi Kürdistan özerklik yasaları gündemde hani şu Kazlı çeşmede posterini astılar dediği bölücü başının Habur da yapılan törenler gibi görkemli törenlerle ceza evinden çıkışı eyalet başbakanı oluşu özerk Kürdistan özlemleri de bu kargaşa içinde ABD.nin yakın ilgi ve alakasıyla geçer.
Ya da ülke halkı yaptırılan anketlerde teröristlerle görüşmeyi antlaşmaları kabullenmemiş oylar düşmüş iktidar elden gidiyor. PKK ile anlaşmazlık çıkmış geri dönüş gerekli suçlu bulunmalı. Bakın ben barışı getirecektim ama izin vermediler ülkede kargaşa çıktı. Çizdim oynamıyorum vazgeçtim tekrar bana oy verin diyecektir. Ancak bunda da sıkıntı yeniden PKK’nın üstüne süreceği ordu zayıfladı. Onu da bu gün olayların içine çekersek taraf olur düşüncesiyle iyi polisi oynayan AKP sözcüsü gerekirse askeride kullanırız dedi.
Olaylar tırmanır sıkıyönetim ilan edilir. Kitleler susturulur. Barışa devam ederiz, bakın başka türlü ülke yönetilmiyor. Beni mazur görün zorunluyum ülkem için yapıyorum dedikten sonra APO kardeş hadi dışarı denebilir.
İşte benim komplo teorilerim beyin jimlastiği yaptığım faraziyeler inanmak zorunda değilsiniz zira bende inandığımı söyleyemem.Ancak olmaz olmaz deme olurda şaşırırsın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlyas Öztekin Arşivi