Bahar mevsimi en çok Büyükçekmece’ye yakışıyor

Bahar mevsimi en çok Büyükçekmece’ye yakışıyor
Büyükçekmece Belediyesi’nin, ilkbahar hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz aylarda diktiği mevsim çiçekleri ve lale soğanları baharın gelmesiyle birlikte ilçeyi rengarenk bir görünüme kavuşturdu.

Çetin geçen kış mevsiminin ardından doğanın yeniden uyanmaya başladığı şu günlerde çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki 185 parkta çeşitli düzenlemeler yaparken, meydan ve yollarda da peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirdi.

 Yeşili ve mavisiyle hayran bırakıyor

 Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilkbahar hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz aylarda ilçe geneline diktiği bahar çiçekleri Büyükçekmece’nin güzelliğine güzellik kattı. Yeşili ve mavisiyle Türkiye’nin en ayrıcalıklı ilçelerinden biri olan Büyükçekmece, rengarenk bahar çiçekleri ve dört mevsim canlı ağaçlarıyla görenleri hayran bırakıyor. Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki 185 parkın yanısıra meydan ve yollarda da peyzaj düzenlemeleri yaptı.

 Çocuk parkları dezenfekte edildi

 Büyükçekmece’deki park ve çocuk oyun gruplarını dezenfekte eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuk oyun guruplarından ihtiyaç duyulanları onarıyor veya yeniliyor. Ayrıca çocuk parklarındaki kum havuzları da temizlenerek, bakımları yapılıyor. Park temizliğinin yanı sıra parklardaki ve meydanlardaki havuzlarda da temizlik çalışmaları yapılıyor. Bahar mevsimi hazırlıkları kapsamında bazı parklara mevsim çiçekleri ve bitki dikimi de yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.