Berke Ateştürk Büyükçekmece'nin gururu oldu

Berke Ateştürk Büyükçekmece'nin gururu oldu
Büyükçekmece Bisiklet Kulübü sporcularından Berke Ateştürk, 2015 yılında katıldığı yarışmalarda elde ettiği başarıların karşılığını milli takıma davet olarak aldı.

 

Berke Ateştürk, U15 - U17 Dağ Bisikleti Milli Takım Hazırlık ve Gelişim Kampı'na davet edildi. 23 Ocak Cumartesi günü başlayan kamp 7 Şubat 2016 tarihinde sona erecek.

 

"Berke, iddiamızı güçlendirdi"

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Bisiklet Kulübü sporcusu Berke Ateştürk'ü başarısından dolayı kutlayarak; "Berke, son zamanlarda bizim, Büyükçekmece sporda da adını duyuracak iddiamıza güçlendiren en güzel örneklerden bir tanesidir. Her geçen gün Büyükçekmece'nin adını spor alanında da daha çok duyuran sporcularımız, kulüp ve idarecilerini Büyükçekmece ailem adına kutluyorum" dedi.

 

Berke'nin 2015 yılı karnesi:

 

Haziran 2015’te düzenlenen 1. İzmit MTB Cup (Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı)’nda U15 kategorisinde 1.’lik elde eden Berke Ateştürk, Salcano Arnavutköy Dağ Bisikleti yarışında 3. oldu. Berke Ateştürk, Büyükçekmece Bisiklet Kulübü’nün en genç üyelerinden. 100’den fazla üyesi bulunan kulüpte 7’den 70’e her yaştan Büyükçekmeceli keyifle pedal basıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.