Büyükçekmece Belediyesi, işsizlere umut oluyor

Büyükçekmece Belediyesi, işsizlere umut oluyor
Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği "4. İş Veren - İş Gören" buluşması bu yıl da iş bulamayan Büyükçekmeceli vatandaşlara istihdam sağlayacak.
25 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek toplantıda, ilçede faaliyet gösteren çok sayıda firma yetkilisi, iş arayan vatandaşlarla bir araya gelecek. 

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece İŞKUR Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen organizasyona ilçede faaliyet gösteren 28 firmanın yetkilileri katılacak. 

"Önce insan diyoruz"

"Hizmetin temeli sevgidir!" diyen ve vatandaşların sorunlarıyla her zaman yakından ilgilenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz iş veren- iş gören buluşması sayesinde ilçedeki işsizlik oranını en aza indirmeyi hedefliyoruz. Büyükçekmece Belediyesi olarak her zaman için 'önce insan' diyoruz. Geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz toplantılardan çok verimli sonuçlar elde ettik. İş imkanı bulmak isteyen tüm vatandaşlarımızın maddi manevi yanındayız. İş bulmak isteyen tüm vatandaşlarımızı yeni hizmet binamızda gerçekleştireceğimiz buluşmaya bekliyoruz" dedi.

25 Ekim’de gerçekleşecek

İş arayan vasıflı-vasıfsız tüm vatandaşlar, 25 Ekim saat 10.00-16.00'da Büyükçekmece Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nda gerçekleşecek olan "4. İş Veren -İş Gören" buluşmasına katılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.