Büyükçekmece Belediyesi’nin hizmet atağı sürüyor

Büyükçekmece Belediyesi’nin hizmet atağı sürüyor
Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin tamamında yol, kaldırım, asfalt, altyapı, onarım ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.
Ekipler yapılan çalışmalar sayesinde, Büyükçekmece’de sorunsuz bir kış mevsimi yaşanmasını hedefliyor.

Pek çok noktada çalışmalar yapılıyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kuvvetli sağanak yağışların neden olabileceği altyapı sorunlarına karşı önlemler almıştı. İBB, İSKİ ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle pek çok noktada başlatılan altyapı çalışmaları sayesinde ilçenin altyapı sorunlarına karşı önlemler alınıyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibi altyapı sorunlarının yaşanmaması adına 24 mahalleyi mercek altına almış durumda.

Asfalt çalışmaları sürüyor

Fen İşleri Müdürlüğü’nün bir başka önemli çalışması, yolların asfaltlanması. Devam eden asfaltlama çalışmaları sayesinde, ilçe sakinleri modern ve kalıcı yollara kavuşuyor. Ekipler ihtiyaç duyulan her noktada asfaltlama ve asfalt bakım çalışmaları yapıyor. Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri ihtiyaç duyulan durumlarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri 24 saat süren çalışma nöbetleri sırasında aciliyet gerektiren ve sorun oluşturabilecek aksaklıkların giderilebilmesi için mesai harcıyor.  

Başkan Akgün: İhtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz

Kış mevsimi öncesi denetimlerini sürdüren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; ’’Büyükçekmecelilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 24 mahallenin tamamına yaymış olduğumuz yapım ve bakım çalışmaları sayesinde vatandaşlarımızın hiçbir konuda mağduriyet yaşamamasını, güvenli ve rahat bir kış yaşamalarını amaçlıyoruz. Her şey Büyükçekmece için şeklinde konuştu.’’

Büyükçekmece genelinde yapılan çalışmalardan bazıları şu şekilde;

Muratçeşme Mahallesi Acem Sokak’ta asfalt çalışması, Pınartepe Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde kaldırım, yol, tretuvar ve aydınlatma çalışması, Pınartepe Mahallesi Cihan 1 Sokak’ta taş tamiri, Fatih Mahallesi Kaptan Sokak’ta duvar yapımı ve yol kotu düzeltmesi, Fatih Mahallesi Nazlı Sokak’ta yol yapım çalışmaları, Eskice Mevkii Güzelbahçe Sokak’ta yol yapım çalışması, Hürriyet Mahallesi Kartanesi Sokak ve Fevzipaşa Caddesi’nde kaldırım tamiratı, Cumhuriyet Mahallesi Özlem Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.