Büyükçekmece'de görüntü kirliliğine taviz yok!

Büyükçekmece'de görüntü kirliliğine taviz yok!
Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri, Kordonboyu ve Albatros bölgesinde başlattıkları görüntü kirliliği ile mücadele çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda daha renkli ve daha canlı bir yaz mevsimi hazırlıkları kapsamında sahildeki kötü görüntüler temizleniyor.

Zabıta nezaretinde kaldırıldı


Büyükçekmece Kordonboyu ve Albatros bölgesinde başlatılan çevre düzenleme, park yenileme ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında görüntü kirliliği ile de mücadele ediliyor. Hummalı bir çalışma yürüten Büyükçekmece Belediyesi ekipleri aynı zamanda da sahilde kötü görüntü oluşturan büfe, kafe ve seyyar araçlar ile işgalcilerle de mücadele ediyor. Denetimlerini sıklaştıran Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, daha önce yapılan tebligatların süresinin dolmasının ardından harekete geçti. Bu kapsamda Albatros Otoparkı ve çevresindeki çok sayıdaki kafe ve büfe zabıta ekipleri nezaretinde kaldırıldı.


"İşgalcilere taviz yok"


Çalışmaları yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece halkına daha renkli ve daha canlı yaz mevsimi yaşatmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; "Büyükçekmece'ye yakışmayan kötü görüntülere, görüntü kirliliğine asla geçit vermeyeceğiz. Ayrıca kendilerine tahsis edilen alanların dışına yayılan işgalcilere de taviz verilmeyecek" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.