Büyükçekmece'nin spordaki hedefi Avrupa standartları

Büyükçekmece'nin spordaki hedefi  Avrupa standartları
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları ile kurulan Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi hedef büyüttü.

Futbol, voleybol, atletizm, okçuluk, tenis, güreş, bisiklet, kaleci eğitimi gibi branşlarda eğitim veren Akademi, güçlü altyapısını yeni bir atılımla perçinledi. Berlin TSM (Türk Spor Merkezi) Akademisi ile iletişime geçerek Almanya’ya giden Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Namık Yüksel ortak bir çalışmanın startını verdi.

 

Sporda dev işbirliği

 

Berlin TSM yöneticileri Burak Işıkdağlıoğlu, Levent Dervişoğlu ve akademinin teknik heyeti ile bir araya gelen Namık Yüksel, spor akademisi altyapısını güçlendirmek ve Büyükçekmece’yi uluslar arası alanda daha da ileriye taşımak amacıyla görüşmelerde bulundu. Ziyaret sırasında Berlin TSM Futbol Akademisi yöneticilerine, Büyükçekmece’nin simgesi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü’nün maketi, el yapımı logolu tabak ve çeşitli armağanlar takdim eden Namık Yüksel, Akademi yönetimine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün selamlarını iletti.

 

Ortak organizasyonlar düzenlenecek

 

Berlin TSM Futbol Akademisi yöneticisi Burak Işıkdağlıoğlu, Büyükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa yürütülecek sportif faaliyetlerin her iki taraf için de önemli olduğuna dikkat çekerek, “Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri’nin düzenleyeceği geleneksel spor festivaline katılmak ve tüm organizasyonlarda beraber olmak istiyoruz. Büyükçekmece Belediyesi’nin sporcularını da düzenlediğimiz tüm organizasyonlarda görmek isteriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.