Büyükçekmece’den Türkiye’nin dört bir yanına yardım eli uzanıyor

Büyükçekmece’den Türkiye’nin dört bir yanına yardım eli uzanıyor
Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Gönüllüleri Derneği elbirliğiyle ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelerin yardımına koşuyor.
Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla vatandaşların beğenisini toplayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, soğuk hava koşullarında okula gitmekte zorluk çeken ilkokul öğrencilerine bot ve çorap yardımında bulunulması için talimatta bulundu.

Büyükçekmece Gönüllüleri Derneği onursal üyesi Hatice Akgün ve Dernek Başkanı Gülseren Çiçekçisoy, Adapazarı Kaynarca Turnalı Köyü’ndeki Hacı Osman Akgün İlköğretim Okulu öğrencilerine 46 çift bot ve çorap yardımında bulundu.

 “Siz de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürebilirsiniz”

İhtiyaç sahibi vatandaşların umut kapısı olan Sevgi Eli Market’e de mont ve yiyecek yardımında bulunan Hatice Akgün, Gülseren Çiçekçisoy ve dernek üyeleri yardım çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Tüm vatandaşları ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya davet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Temel ihtiyaçlarını karşılayamayan binlerce insanımız var. Bu soğuk havalarda mont ve ayakkabı bulamayan çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza elimizden geldiğince destek oluyoruz.

Özellikle doğudaki çocuklarımız kışın okullarına gitmekte zorluk çekiyor. Onlara kıyafet ve okul araç - gereç yardımında bulunmak bizleri mutlu ediyor. Büyükçekmece’de ikamet eden ihtiyaç sahiplerimizi de tespit ederek onlara da yardımcı oluyoruz. Tepecik’te bulunan Sevgi Eli Market’e de gıda, giysi ve eşya yardımında bulunuyoruz. Sevgi Eli Market’e bağışta bulunarak siz de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürebilirsiniz” dedi.

Sevgi Eli Market’e destek olmak isteyen vatandaşlar 444 0 340 numaralı telefonu arayabilir.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.