Büyükçekmeceli kadınlar, ilçenin 7 noktasında sağlık için yürüyor

Büyükçekmeceli kadınlar, ilçenin 7 noktasında sağlık için yürüyor
Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi tarafından "Herkes İçin Spor" programı kapsamında düzenlenen sabah sporu etkinliklerinin katılımcı sayısı 1600 kişiyi aştı.
Muratçeşme Kadın Spor Merkezi, Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi, Voleybol Akademi Tesisleri, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Tesisleri ve Sinanoba Büyük Atatürk Parkı olmak üzere 6 ayrı noktada gerçekleşen etkinliklere yeni bir adres daha eklendi. Kumburgaz Mahallesi sakinleri de artık uzman antrenör eşliğinde sabah sporu yapacaklar.Kumburgaz – Kamiloba arasında sağlık yürüyüşüSpor faaliyetlerini vatandaşların ayağına götüren Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi antrenörleri tarafından her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 09.30 – 10.30 saatleri arasında Büyükçekmece Belediyesi Kumburgaz ek hizmet binası önünde vatandaşlarla buluşacaklar. Burada başlayan yürüyüş Kamiloba Mahallesi’ne kadar sürecek.


Herkese açıkOrta tempolu sabah yürüyüşü sırasında belirlenen noktalarda esneme hareketleri ve aerobik çalışmalarla pekiştirme yapılacak. Kadın – erkek her yaştan Büyükçekmeceliye açık olan program için kayıtlar başladı.

Kaçırmayın!Kayıt için: Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü 0212 882 35 34  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.