Engelliler Eğitim Merkezi yeni döneme hazırlanıyor

Engelliler Eğitim Merkezi yeni döneme hazırlanıyor
Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi ilçe genelinde yaşayan engelli vatandaşlara önümüzdeki dönemde de eğitim, kültür ve spor gibi sosyal alanlar da kusursuz hizmet vermeyi sürdürecek.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla  bir araya gelen Büyükçekmece Belediyesi idari kadrosu, önümüzdeki süreçte Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi'nin daha da etkin kullanılmasına yönelik yeni projelerin üretilmesi ve belediye birimlerinin daha koordineli çalışmalar yürütebilmeleri amacıyla görüş alışverişinde bulundular.


Yapılacak çalışmalar konuşuldu


Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün en çok önem verdiği projelerden biri olan Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi'nde düzenlenen toplantıda bir araya gelen belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Toplantının son bölümünde ise belediye yöneticileri, Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi'ni gezerek sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.