Her türlü sağlık hizmeti veriliyor

Her türlü sağlık hizmeti veriliyor
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Büyükçekmece Belediyesi’nin örnek uygulamalarından olan evde bakım ve sağlık hizmeti tüm hızıyla devam ediyor.

Evde sağlık hizmetleri çerçevesinde hastalara; kan alımı, muayene, enjeksiyon, pansuman, serum, sonda, kan şeker ölçümü, kolostomi bakımı gibi çok yönlü hizmetler sunuluyor. Ayrıca Kemoterapi gören hastalara servis hizmeti veren belediye, nakil işlemleri içinde Büyükçekmece Belediyesine ait donanımlı Ambulans desteği de veriliyor, bunun yanı sıra ailenin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla, Aile Danışman hizmeti de sunuluyor.

Tıbbi malzeme desteği

İhtiyacı olan hastalara yönelik mama, hasta bezi, yatak koruyucu, havalı yatak ve tıbbi malzeme desteği de sağlanıyor. Uzman doktorlar tarafından yapılan kontrollerle birlikte birçok hastalığa erken teşhis koyarak, hastalığın daha ilerlemeden en doğru şekilde tedavi edilmesini de sağlıyor.

"Bize ulaşın"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Evde bakım ve sağlık hizmeti aracılığıyla ihtiyaç duyan binlerce vatandaşımıza bu hizmeti ulaştırdık. Bakıma ve yardıma muhtaç vatandaşlar için büyük öneme sahip olan bu hizmeti, Sağlık İşleri Müdürlüğümüze bağlı deneyimli sağlık personelimiz büyük bir özveriyle sürdürüyor. Evde bakım ve sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız mutlaka bize ulaşsın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.