İstanbul'un en temiz ilçesi Büyükçekmece

İstanbul'un en temiz ilçesi Büyükçekmece
Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde aralıksız sürdürdüğü çalışmalarla ilçeyi İstanbul'un en temiz ilçeleri arasında öncelikli bir yere taşıdı.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, temizlik konusuna büyük önem verdiklerini belirterek; "Daha temiz çevre, daha temiz Büyükçekmece" sloganıyla ekiplerimiz sürekli seferberlik halindeler" dedi.

Sokaklar tazyikli su ile yıkanıyor

Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta sonunda da ilçenin sokaklarını tazyikli sularla yıkayarak temizledi. Eş zamanlı olarak pek çok sokakta yapılan yıkama işinin yanı sıra halkın yoğun olarak kullandığı geçitlerde sabunlu suyla silinerek temizlendi. Temizlik Müdürlüğü ekipleri aynı zamanda Büyükçekmece Gölü kıyısı ve ilçe genelinde meydanlarda bulunan havuzlarda da temizlik yaptı.

"Ekiplerimiz sürekli seferberlik halinde"

 Yapılan çalışmaları yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin İstanbul'un en temiz ilçeleri arasında ilk sırada yer aldığını belirterek; "Belediyecilikte yapılan her hizmetin önemi büyüktür. Ancak bazı hizmetler halkın sağlığını doğrudan ilgilendirdiği için daha fazla önem arz eder.

Temizlik hizmeti de bu açıdan önemli. Halkımıza daha sağlıklı ve daha temiz ortam yaratmak için temizlik müdürlüğü ekiplerimiz sürekli seferberlik durumundalar. Daha temiz çevre, daha temiz Büyükçekmece sloganıyla çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.