Türk Halk Müziği'nin 3 dev ismi Büyükçekmece'de buluşuyor

Türk Halk Müziği'nin 3 dev ismi Büyükçekmece'de buluşuyor
Büyükçekmece Belediyesi, "Ustalara Saygı Gecesi" kapsamında Türk Halk Müziği'nin 3 duayen ismi Seha Okuş, Mükerrem Kemertaş ve Ali Gürlü'yü Büyükçekmece'de buluşturuyor.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün, Türk sanat hayatında iz bırakan, toplum tarafından kabul görmüş sanatçıların hayatta iken taltif edilmelerine yönelik projesi olan "Ustalara Saygı Gecesi" bu kez Türk Halk Müziğinin 3 dev ismini ağırlıyor.


Halka açık olacak


26 Şubat Cuma akşamı, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Gösteri Salonu'nda saat 20:00'de halka açık olarak gerçekleşecek olan "Ustalara Saygı Gecesi" kapsamında sahne alacak olan Seha Okuş, Mükerrem Kemertaş ve Ali Gürlü Türk Halk Müziği'nin gönüllerde yer alan ezgilerini Büyükçekmeceliler için seslendirecekler.


"Bizim için onurdur"    

                  
             

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Ustalara Saygı Gecesi" projesi kapsamında daha öncede sanat ve kültür hayatımıza damga vuran önemli isimleri Büyükçekmece'de ağırladıklarını hatırlatarak; "Türk sanat hayatına ömrünü adamış, toplum tarafından kabul görmüş ve halen sanatını icra eden  Türk Halk Müziği'nin 3 mihenk taşını ağırlamak bizim için büyük bir onurdur.  Kültür ve sanat şehri Büyükçekmece'mizde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kültür ve sanat yaşamında iz bırakan değerli sanatçılarımızı ağırlamayı sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.