Kolombiya'da uçak düştü

Kolombiya'da uçak düştü
Bolivya'dan Kolombiya'ya giden uçak düştü.72 yolcusu bulunan uçak Medellin kentindeki uluslararası havalimanında düştü.
72 yolcu arasında Atlatico Nacional futbol takımıyla oynamak üzere kente gelen Brezilya ekibi Chapecoense'nin oyuncuları da yer alıyor.

Kolombiyalı yetkililer, uçakta toplam 72 kişinin bulunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, uçağın Kolombiya'nın Medellín Havalimanı'na varmak üzere yola çıktığını kaydetti.
Medellin Uluslararası Havalimanı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada da, uçağın Bolivya'dan havalandığı belirtildi.
72 kişinin bulunduğu uçaktan kurtulan olup olmadığı bilinmiyor. Yerel basında yer alan haberlere göre, Chapecoense AF'nin çarşamba günü Kolombiya takımı Atletico Nacional ile karşılaşması olduğu için Medellin'e gittiği ifade edildi.

 

FLAŞ İDDİA: 15 KİŞİ KURTULDU

Yerel bir yetkili kazadan 15 kişinin kurtulduğunu iddia etti. Kurtulanlar arasında 2 uçuş görevlisinin de olduğu belirtiliyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre en az 25 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

KORKUTAN İDDİA: YAKITI BİTMİŞ

Kaza yeri yakınlarındaki La Ceja kasabasının belediye başkanı Elkin Ospina ise ajansa yaptığı açıklamada, "Uçağın yakıtı bitmiş gibi duruyor" iddiasında bulundu.
3 FUTBOLCU KURTARILDI

Kazanın ardından bölgeden kurtarılma haberleri de gelmeye başladı. Chapecoense takımından Jimena Suarez, Alan Ruschel ve Marcos Danilo Padilha'nın kurtarıldığı bildirildi.

Kurtarılan isimlerden Alan Ruschel'in uçak kalkmadan önce Snapchat hesabından bu paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.