ABD varsa Ağrı sayesinde var

ABD varsa Ağrı sayesinde var
Ağrı Dostluk Platformu Başkanı ve Mert Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kahriman’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemekte “ABD varsa Ağrı sayesinde vardır. Bunu ben söylemiyorum kutsal kitabımızdaki Nuh tufanı ile ilgili olan ayetler söylüyor” d
Ağrılı işadamları Ağrı Dostluk Platformu’nun Bakırköy Wow Otel’de düzenlediği yemekte buluştu. Halis Kahriman’ın öncülüğünde düzenlenen yemekte Ağrı’nın siyasal ve ekonomik durumu hakkında konuşulurken, Ağrılıların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine vurgu yapıldı. Ağrı Dostluk Platformu’nun gecesine Mert Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kahriman’ın yanı sıra AK Parti Esenyurt Belediye Meclis üyeleri Ali Susuz, Şerafettin Öztürk, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Radyo 7 program yapımcısı Umut Öztürk, Ağrı Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Bursa Ağrılılar Dernek Başkanı Erhan Öztürk, İşadamı Nihat Alan, Ağrı Dernek Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Değerlerimizi asla unutmayacağız!

Ağrı Dostluk Platformu Başkanı ve İşadamı Halis Kahriman yaptığı konuşamda Ağrılılar için birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. “Gün bir olma, beraber olma günüdür. Gün birlik olma günüdür” ifadelerini kullanan Kahriman, İstanbul’da yaşayan Ağrılıların sayılarına dikkat çekti. İstanbul'da iki yüzbine yakın Ağrılı'nın yaşadığını belirten Kahriman, “Her biri işinde gücünde, her biri kendi isminden bir marka yaratmış insanlardır.

Sayımız bu kadar çokken bizler de bir arada güçlü bir şekilde beraber olmalıyız” dedi. İstanbul’un ilçelerinde Ağrılı bir belediye başkanı olmadığını da hatırlatan Kahriman, “Bugün Ağrılı bir belediye başkanımız ya da İstanbul’dan bir milletvekilimiz yok. Bizler ekonomi dünyasında olduğu kadar siyaset dünyasının da içerisinde olmalıyız”  diyerek,  Ağrılılar'ın İstanbul siyasetinde ağırlığını koymaları gerektiğine dikkat çekti. Ağrı Dostluk Platformu’nun varlığının önemine de değinen Kahriman, “Bu ekip bugün olduğu gibi böyle güçlü olursa, birlik beraberlik içerisinde olursa, bu ekibin yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Ağrılılar bu ülkeye bu ekiple birlikte belediye başkanı da çıkarır, milletvekili de çıkarır” dedi. Kazandıkça değerlerini kaybedenlerden olmadıklarının altını çizen Halis Kahriman, “Ne dün, ne bugün ne de yarın değerlerimizi unutmayacağız. Her zaman memleketimize sahip çıkacağız” diyerek, hem Ağrı'ya sahip çıkılmasını hemde İstanbul'da bulunan Ağrılılar arasında sosyal, ekonomik ve siyasal dayanışmanın büyütülmesini gerektiğini söyledi.


Kahriman'ın yanındayız

Halis Kahriman’ın davetlisi olarak Ağrı Dostluk Platformu’nun yemeğine katılan Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül de Ağrılıları bir arada ve hep birlikte görmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Ağrılı olduğunu her yerde gurur duyarak söylediğini ifade eden Başkan Ergül, “Burada da siz kıymetli hemşerilerimle, kıymetli dostlarımla buluşmaktan ötürü çok memnunum” dedi. Halis Kahriman’ın böyle bir organizasyonu düzenlemesinden ötürü de kendisine teşekkürlerini ileten Ergül, “Halis kardeşimiz böyle güzel bir iş yaparak hepimizi mutlu etmiştir. Biz Ağrılılar olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Her zaman kendisinin yanında olduğumuzu bildiriyoruz” diye konuştu. Ağrılıların siyaset dünyasında aktif rol üstlenmesi gerektiğini belirten Ergül, “Bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapmalı öncelikle beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu platform topluma öncülük yapıyor. Sizler topluma öncülük yapıyorsunuz. Her biriniz Ağrı’nın gururusunuz” diyerek, yan yana durabilmenin önemine dikkat çekti.

Ağrılıların gurur tablosu

Esenyurt Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi ve aynı zamanda Ağrılı olan Şerafettin Öztürk de katıldığı yemekte hemşerilerine seslenerek etkili bir konuşma yaptı. Herkesi birlikte görmekten mutlu olduğunu ifade eden Öztürk, “Burada Ağrılıların gurur tablosu var. Burada Ağrılıların onur duyacağı bir tablo var” dedi. Halis Kahriman’a herkese bir araya getirmesinden ötürü teşekkür eden Öztürk, “Kahriman gibi kardeşlerimiz hem Ağrı’mıza hem de buralara değer katıyor” diyerek, Ağrılıların sahip olduğu gurur tablosunu hiçbir zaman bozmamaları gerektiğini söyledi. Varolan tabloyu sürdürmek istediklerini ve daha ileriye taşımak istediklerini belirten Öztürk, “Biz bu güzel tabloyu sürdürmek, devam ettirmek ve daha ileri taşımak istiyoruz. Türkiye’de Ağrılıların birlik ve beraberliğini herkese göstermek istiyoruz. Bu uğurda yola çıkan tüm hemşerilerimizi destekliyoruz” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.