Avcılar' da Huzur İftarı

Avcılar' da Huzur İftarı
Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Bürokratlarını, İlçe Siyasi Parti Temsilcilerini, STK ve kanaat önderlerini ve polis dostlarını iftar yemeğinde ağırladı. Bin 200 kişilik katılım ile gerçekleşen en huzurlu iftar oldu.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Avcılar polis ailelerini, komşularını muhabbet sofrası adı altında düzenlenen iftar yemeğinde ağırladı. Avcılar otopark tesislerinde bin 200 kişilik iftar yemeğine Avcılar ilçe emniyet müdürü Erol Öztaş, İstanbul il emniyet müdür yardımcısı Selami Türker’de katıldı.           

Yemeğe İlgi ve Katılım Yoğun Oldu

Geceye, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Başkan yardımcısı Burçin Baykal, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnce, Ak Parti Avcılar ilçe Başkanı Ali Burak Tepe, ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, CHP Avcılar ilçe Başkanı Bayram Acar, ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyeleri, MHP Avcılar ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Avcılar Trafik Vakfı Başkanı Sabahattin Özçelik, Mahalle muhtarları, STK Başkanları, Yöneticileri, Gaziler, İş adamları, Kanaat önderleri, esnaflar ve Avcılar polisi katıldı. Sevgi ve sempatiyle katılan davetlilerin ve polis dostlarının katılımıyla gerçekleşen bir iftar sofrası oldu.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş, ‘‘Avcılar polisi olarak 24 saat suçla mücadele ediyor, sizin için güvenli bir atmosfer oluşturmaya çalışıyoruz. Suçla mücadelede en temel ilkemiz hata ve yanlışlıklarımızı düzeltmek, size sağlıklı ve kaliteli hizmet aktarmaktır. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için arkadaşlarımız ile birlikte çok yoğun bir çalışma içindeyiz, bununla birlikte suçla mücadeleden çok daha önemli olan suçların önlenmesi ve azaltılması için tüm Avcılar sakinlerinin desteğine ve yardımına ihtiyacımız var. Suç önleme odaklı bir araya gelişlerimizi artırarak sizlere daha yakından tanımak suçlulara karşı ortak tavır benimsemek istiyoruz. Bu doğrultu da bu akşam bizimle burada, bir arada olan ve bizlere desteklerini sunan herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş Avcılar' da 10 yılın üzerinde hizmet veren polislere, hizmetlerinden ve başarılarından dolayı hizmet takdir belgesi verdi.

Yakup Tezcan / Avcılar

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.