Basının huzurunu kaçırdılar!

Basının huzurunu kaçırdılar!
Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğünün her yıl düzenli olarak yaptığı, vatandaşların sorunlarına çözüm bulabilmek ve polis-halk ilişkisini düzenlemek amaçlı Huzur Toplantısı’na bu yıl basın davet edilmedi.
Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Baysal, Büyükçekmece Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar, bazı STK temsilcileri ve bazı mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantıya sadece Büyükçekmece Belediyesi Basın Bürosu elemanlarının katıldığı tepki topladı.

İŞTE SADECE BELEDİYE WEB SİTESİNDE YER ALAN TOPLANTININ HABERİ:
Büyükçekmece halkının huzurunu sağlamak için polisin gece gündüz gayret sarf ettiğini belirten İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Kemal Baysal;  “ Amacımız halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarının sürdürmelerini sağlamaktır. İlçe genelinde, İstanbul geneline baktığımız zaman Büyükçekmece İstanbul’un asayiş yönünden en güvenilir ilçesidir” dedi.
Toplum destekli polislerimiz ile halkla daha da iç içeyiz…
Toplum destekli polislerimiz ile halkla daha da iç içe olduklarını söyleyen Baysal; “ Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 24 saat faal haldeyiz. Fakat polisin asayiş hizmetlerinin yanında görev yaptığı yerde vatandaşlarla da yakın olması, onların talep ve isteklerini dinlemesi de görevleri arasındadır. Özellikle şunu istiyorum halkımızın özellikle telefonla arayıp kendilerini savcı, hakim diyerek tanıtan kişilere inanmalarını ve bizleri arayarak bilgi vermeleri " şeklinde konuştu.
Bu tür toplantıların çok yararlı olduğunu söyleyen Bayraktar; “ İlçe Emniyet müdürlüğümüz tarafından her yıl düzenlenen huzur toplantıları vatandaşlarımızı bilgilendirme de bakımından çok faydalı oluyor. Belediye olarak her zaman emniyetin yanındayız. Birlik ve beraberlikle Büyükçekmece ilçesini huzur kenti haline getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.