Beylikdüzü Belediyesinden Sıcak Havaya Önlem

Beylikdüzü Belediyesinden Sıcak Havaya Önlem
Otobüs duraklarında araç bekleyen, dinlenmek isteyen vatandaşlar için Beylikdüzü Belediyesi’nin üstü kapalı oturma birimleri ilçenin muhtelif yerlerine konumlandırıldı.
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz aylarının başında ilçenin çeşitli noktalarına üstü kapalı oturma birimlerini yerleştirdi. Vatandaşı yazın güneşin etkisinden, kışın da kar ve yağmurdan koruması planlanarak dizayn edilen oturma birimlerinden memnun kalan vatandaşların yoğun talebinden ötürü sayıları arttırıldı. 

İlçenin muhtelif cadde ve sokaklarına 30 adet yerleştirilen oturma birimleri vatandaşa otobüs, minibus beklerken uygun dinlenme ve durak alanı sağlıyor. Beylikdüzü içerisinde yoğun şekilde bakım, onarım gerçekleştirerek, yeni parklar kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü oturma birimlerini ana arterler, kaldırım, tretuvar, minübüs ve otobüs güzergahlarında konumlandırılmaya devam ediyor. Toplamda 100 adet oturma birimini ilçeye kazandıracak olan müdürlük ekipleri, vatandaşın talepte bulunduğu noktaları da göz önünde bulunduruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.