Taşınabilir hard disk: Lacie Rugged Thunderbolt

Taşınabilir hard disk: Lacie Rugged Thunderbolt
Düşmeye, suya, toza dayanıklı yapısıyla öne çıkan taşınabilir hard disk Lacie Rugged Thunderbolt, n11.com müşterileriyle buluşuyor. Çevresini saran turuncu renkli dayanıklı malzeme sayesinde 2 metreye kadar düşmeye dayanıklı olan Lacie Rugged Thunderbolt,



 

Tüm zorlu şartlara dayanıklı, taşınabilir bir hard disk arayışında olanların imdadına koşan n11.com, turuncu rengiyle dikkat çeken, düşmeye, suya ve toza dayanıklı yapısıyla öne çıkan Lacie Rugged Thunderbolt’u beğenilerinize sunuyor. Mac cihazlar için Thunderbolt, Windows cihazlar için USB 3.0 bağlantı seçeneğiyle birlikte gelen ürün, fiziksel koruma haricinde dosyaları 256-bit AES şifreleme yöntemiyle şifreleyebilen bir yazılım desteğine de sahip.

 

Lacie Rugged Thunderbolt, çevresini saran dikkat çekici turuncu renkli dayanıklı malzeme sayesinde 2 metreye kadar düşmelere dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca IP54 sertifikasıyla suya ve toza karşı da korunaklı. 1TB’tan 6 TB’a kadar depolama çözümü sunan ürün, 375 TL’den başlayan fiyatlarla n11.com’da satışa sunuluyor.

 

Keşfedilecek ne varsa blog11’de

 

Moda, güzellik, dekorasyon, anne-çocuk, yaşam-tatil, fitness-outdoor, teknoloji ve otomobile dair keşfedilecek ne varsa blog11’de keşfedilmeyi bekliyor. blog11, düzenli güncellenen kategori haberleri ile sezon giyim trendlerinden, makyajda en son ürünlere, ev dekorasyonu tüyolarından gidilebilecek noktalarına kadar birçok konuda yaşamın nabzını tutuyor. ( )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.