Çevreci Çiftçi’den HABERDAR’a ziyaret

Çevreci Çiftçi’den HABERDAR’a ziyaret
İstanbul Çevre Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Şevki Çiftçi, HABERDAR’ı ziyaret ederek çevreye duyarlı haberlere yer vermesinden dolayı bir çevreci olarak teşekkür etti.

Basının duyarlılığı!

Gözlem Reklam Sahibi Baki Çiftçi’nin deyer aldığı ziyarette HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ile bir süre görüşen Hasan Şevki Çiftçi; ‘'Türkiye sanayileşen bir ülke. Çok yoğun bir inşaat sektörünün uygulandığı ve yeni sektörlerin Türkiye'de uygulanan politikanın gözden geçirilmesi gerekiyor. Yakın zamana kadar Türkiye gelişmiş ülkelerin çöplüğüydü. Kimyasal atıklar ülkemizin kıyılarına vuruyordu.

Bu imajdan kurtulduk ama kendi yarattığımız sanayileşme ve kalkınmanın yarattığı sorunların çözümüne dair bir politika üretebilmiş değiliz. Bunun yerine şuan kalkınalım sonrasına bakarız mantığıyla hareket ediyoruz. Günlük çözümlerle hareket eden bir ülke olmaya devam ediyoruz.  Bu benzer sorunları medyamızın sık sık gündeme getirmesi gerekiyor. HABERDAR bu anlamda üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdiği için şahsınızda tüm gazete çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz’ dedi.

Hasan Şevki Çiftçi kimdir!

Büyükçekmece Tepecik doğumlu olan Hasan Şevki Çifçi Büyükçekmece’nin “genç” meclis üyesi adayları arasında yerini alarak CHP’den 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde aday olmuş ve seçilememişti.  2009 Ortadoğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu olan Çifçi, 2009 yılından beri TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Merkezinde görev yaptı. Meslek Odasında 2009- 20013 yılları arasında Genel Sekreterlik Görevi yapan Çifçi, İstanbul’un ve Türkiye’nin çevre sorunları hakkında yapmış olduğu çalışmalarla bilinir. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.