ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ İLE AYNI KAREDE

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ İLE AYNI KAREDE
Cumhurbaşkanlığı sitesinde iki fotoğraf dikkat çekti. Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile aynı karede olduğu fotoğraflar 'uzlaşma'nın sürdüğü mesajı olarak yorumlandı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile aynı karede yer aldığı iki ayrı fotoğrafın özellikle Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitdesine konulması, Yenikapı Uzlaşması'nın sürdüğü mesajı olarak yorumlandı.

ANITKABİR'DE TÖREN

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl kutlamaları çerçevesinde ilk tören, bu Sabah Anıtkabir'de yapıldı. Törene; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Veysi Kaynak, Tuğrul Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kuvvet komutanları ve kabine üyeleri katıldı.


AKAR'LA EL SIKIŞTIĞI GÖRÜNTÜYE YER VERİLDİ

Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde Anıtkabir'deki törenle ilgili 5 dakikalık bir video ile 12 fotoğrafa yer verildi. Birinci fotoğrafta Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın Aslanlı Yol'daki yürüyüşün başlangıcı öncesinde el sıkıştığı görüntüye yer verildi.

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ İLE AYNI KAREDE

İkinci fotoğrafta, yine Aslanlı Yol'da yürüyüşün başlangıcı öncesinde Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile el sıkıştığı görüntü yer aldı. Bahçeli, arka sıralarda kaldığı için bu bölümde el sıkışma olmadı.


Erdoğan ile Bahçeli'nin aynı karede yer aldığı fotoğraf ise töreninin bitmesinin hemen ardından Misak-ı Milli Kulesi önünde çekildi.

"UZLAŞMA SÜRÜYOR" MESAJI

Bu fotoğrafların Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesine özellikle konulması, Yenikapı Uzlaşması'nın sürdüğü mesajı olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.