GELENEK YİNE BOZULMADI

GELENEK YİNE BOZULMADI
Avcılar Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik’in geleneksel iftar yemeğine ilgi ve katılım yoğun oldu.

Hopsital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik, geleneksel iftar yemeğinde dostlarını ağırladı. Yemeğe Ak Parti Avcılar eski ilçe başkanları, Aydın Ayhan, Gürsel Balaban, Gürhan Bilgiç, Avcılar Trafik Vakfı Başkanı Sabahattin Özçelik, Avcılar Muslular Dernek Başkanı Şahin Gültekin, Sivaslılar Dernek Başkanı İsmail Hakkı Kocakaya, Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Özcan Özbey, Ordulular Dernek Başkanı Zekayi Tepe, Avcılar Kızılay Başkanı Ferhan Çerkez, Avcılar Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kapusuz, STK Temsilcileri Merkez Mahallesi Muhtarı Mehmet Raufoğlu, Ak Parti Avcılar eski ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti'nin kuruluşundan itibaren hizmet veren Ak Parti'nin önde gelenlerini aksam iftar yemeğinde ağırladı.

Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik, ‘‘Her yıl olduğu gibi bu yılda siz değerli arkadaşlarımız ve dostlarımız ile bu akşam ki iftar yemeğinde bir arada olmaktan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu iftar yemeğini artık bir gelenek haline getirdik. Her yıl yapıyoruz, amacımız siz değerli dostlarımız ve arkadaşlarımız ile bir araya gelip ramazanın huzurunu ve bereketini birlikte yaşamaktır’’ dedi.

Recep Tetik iftar yemeği sonrası meşhur fıkraları ile geceye ayrı bir renk kattı, fıkralar büyük ilgi ile dinlendi. Daha sonra yaklaşan bayram öncesi herkesin bayramını kutladı.

Ak Parti Avcılar Eski İlçe Başkanı Aydın Ayhan, ‘‘Bizleri her yıl geleneksel olarak burada ağırlayan Recep Tetik'e huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk kez halkın seçeceği bir Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, herkesin daha fazla özverili bir çalışma sarf etmesi gerekir. İnşallah Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sizlerin desteği ile Cumhurbaşkanı seçeceğiz, ben bundan çok eminim’’ diyerek seçim çalışmalarına hep birlikte çalışmaya davet etti. 

Haber / Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.