HUZURLUYUZ

HUZURLUYUZ
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından planlanan, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün organize ettiği "Huzur Toplantısı", Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 TEMSİLCİLER TAM KADRO KATILDI

Toplantıya ev sahipliği yapan Avcılar İlçe Emniyet Müdürü  Erol Öztaş'ın davetlileri arasında İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılarının yanı sıra Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, Mahalle Muhtarları, Avcılar Trafik Vakfı Başkanı Sebahattin Özçelik, Ak Parti Avcılar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Avcılar ilçe Başkanı Erdal Atağ, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Demokrat Parti İlçe Başkanı Serdar Ural ve siyasi partilerin temsilcileri, Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk ve yönetim kurulu üyeleri, Avcılar Nevşehir Kapadokyalılar Dernek Başkanı Seçkin Özçelik, Avcılar Murat Külünk Devlet Hastanesi Başhekimi, Avcılar Gaziler Derneği Başkanı Nurettin Ağaoğlu, esnaflar, STK yöneticileri ve kanaat önderleri de vardı.

ÖZTAŞ: HEDEFİMİZ EN HUZURLU İLÇE OLMAK

Toplantının açılış konuşmasını yapan Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş, emniyet çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztaş, "Avcılar'da 476 polis memurumuz bulunuyor. Resmi ve sivil olmak üzere toplam 50 araç ile hizmet veriyoruz.

Avcılar'da mahalle güvenliğini  7 gün 24 saat 15 ekip aracı ile sağlıyoruz. Ekiplerimizi artırmak ve her mahallemize iki resmi ekip vererek önleyici olarak görevlendirme arzusundayız. 50 aracımız var, bunların 24 tanesi resmi, asayiş, çocuk bürosu, güvenlik ve olay yeri şubelerimizde 13 hizmet aracımız  bulunuyor, destek ve idari kısımlarda 4, 11 tane de sivil ekip otomuz mevcut" diye konuştu.



TOPRAK: HALKIN SAĞLIĞI , HUZURU VE REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 Konuşmasında Avcılar Belediyesi’nin çalışmalarını ve yeni projelerini de anlatan Başkan Dr. Toprak Benli, şunları söyledi;  “Avcılar Belediyesi olarak ilk 100 günümüzde,  gençlerimiz suç ve madde bağımlılığından uzak tutmak, spor ve sanata yönlendirmek için projeler başlattık. Bunun için de ilk olarak Spor ve Orkestra Müdürlüklerimizi kurduk. 

Önümüzdeki Mart ayında da Avcılar’da  gençlerimizi madde bağımlılığından uzak tutmak amacıyla Rehabilitasyon ve Takip Merkezi’ni kuracağız. Halkın sağlığı, refahı huzuru için projelerimizi bir bir uygulayacağız. Tüm kurumlarla işbirliği  içinde çalışıyoruz. Kurumlar arasında eşgüdüm olmadan hiçbir mücadelenin sonu gelmez.”

 

DOĞAN: GÜVENLİK YOKSA, HAYAT YOK DEMEKTİR

Avcılar Kaymakam Hulusi Doğan da “Bize aslında devletin temsilcisi  derler ama kaymakam halkın temsilcisi, halkın talep ve dileklerini dinleyen, onlara göre bir yönetim yapan kişidir. Güvenliğin olmadığı bir yerde hiçbir şeyin anlamı yok.

Huzurumuzu sağlayan devletin birimleri, emniyeti, polisi üstün görev anlayışı ile çalışıyor. Bütün kamu görevlilerinin bayramı var, hafta sonu var, tatili var ama polis öyle değil, karakollar 24 saat açık. Karakollar üstün görev anlayışı ile çalışıyorlar" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.