İşçisinden patronuna emekçi kadınların günü kutlandı

İşçisinden patronuna emekçi kadınların günü kutlandı
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle işçisinden patronuna emekçi kadınların gününü kutladı, karanfil hediye etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle işçisinden patronuna emekçi kadınların gününü kutladı, karanfil hediye etti.

 

ARSLAN VE SARIBEKİR’İ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberindeki heyet, Silivri’de uzun yıllardır aktif ticaretle uğraşan Arslan Yoğurtları’nın sahibi Birsen Arslan, ardından Varnalı Yağ-Un-Yem Fabrikası A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sarıbekir’i işyerlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı. Ziyaretlerde kadının iş ve istihdam hayatındaki yeri, iş hayatındaki tecrübeleri üzerine sohbetler yapıldı.

 

EMEKÇİ KADINLAR UNUTULMADI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberindeki heyet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçedeki bazı fabrikaları da ziyaret ederek kadın işçilerin gününü kutladılar. 8 Mart’ın bir fabrikadaki olumsuz şartlara gösterilen tepkinin ardından yaşanan üzücü olaylar nedeniyle anma günü olarak başladığına dikkat çeken AK Parti heyeti, ziyaretlerinde bayanlara karanfil hediye etti.  

KARAKAŞ’TAN KADINLAR GÜNÜ MESAJI 

METİN KARAKAŞ KANAL 9'DA MERTÇE SÖYLEŞİ PROGRAMINDA...

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, yayınladığı mesajla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Karakaş’ın mesajı şu şekilde; Anne, hayatın ilk nefesinde tanışılan en değerli varlığımızdır.

Kız kardeş, bir ömrün sırdaşı, ilk arkadaş ve dostumuzdur.

Hayatın yükünü paylaştığımız eşimiz, başarının ardındaki gizli mimardır.

Anneanne, babaanne, hala, teyze ve hayatımızda yer tutan tüm kadınlar, aileden topluma uzanan çemberde her zaman merkez olmuştur. Hayatın her alanında, eşikten beşiğe kadar kadının aile ve toplum hayatımızdaki yeri ve değeri tartışılmaz bir şekilde üstünlük taşımaktadır. İlk eğitimden toplum yaşamına hazırlanmada, iş ve meslek hayatında olduğu gibi siyasette de kadının zerafeti, samimiyeti ve saygınlığı, anaç duygularla koruyuculuğu önemli bir yer tutmaktadır.

Erkeğin fiziki gücü ne kadar üstün olursa olsun kadının aile ve toplum hayatındaki yeri ve etkisi, tüm fiziki güçlerin üstesinden gelebilecek büyüklüktedir.

Aile, eğitim, çalışma hayatı ve siyasette kadının hak ettiği yere ulaşması için gerek anayasal, gerekse yasal düzenlemeleri hayata geçiren hükümetimiz, kadın ve aile politikalarında yaşam standartlarını yükselten uygulamalarına devam etmektedir.

Bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar dilerim. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.