Kapadokyalılar İftar Yemeğinde buluştu

Kapadokyalılar İftar Yemeğinde buluştu
Avcılar Nevşehir Kapadokyalılar Derneği Başkanı Seçkin Özçelik, geleneksel iftar yemeğinde basın ve hemşerileri ile buluştu.

Avcılar Nevşehir Kapadokyalılar Derneğinin geleneksen iftar yemekleri her yıl olduğu gibi bu yılda dernek merkezinde, hemşerilerine sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her türlü desteği vermeye davam ediyor. Ramazan ayı dolayısı ile her akşam iftar yemeği verdikleri dernek merkezinde bu kez basın mensuplarını ağırladılar.

Avcılar Nevşehir Kapadokyalılar Derneği Başkanı Seçkin Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarını iftar yemeğinde ağırladılar, geleneksel iftar yemeğine basın mensuplarının ilgisi ve katılımı yoğun oldu.

Dernek Başkanı Seçkin Özçelik, ‘‘Ramazanın manevi huzuru ile her yıl olduğu gibi geleneksel olarak bu yılda hemşerilerimiz ile birlikteyiz. Avcılar’ da Nevşehirli ve Kapadokyalı binlerce hemşerilerimiz ile birlikte geleneklerimizi ve kültürümüzü yaşatıyoruz ve yaşatmaya devam edeceğiz. Basın mensuplarımız bizim burada sesimiz oluyorlar, çalışmalarımızı ve projelerimizi kamuoyuna tanıtıyorlar. Bizlerde basın mensuplarını bu iftarda ağırlamaktan onur duyduk’’ dedi. İftar öncesi ve sonrası yapılan dualar esliğinde oruçlar açıldı. 

Haber / Yakup Tezcan

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.