Kaymakam Doğan, Başkan Toprak'ı ziyaret etti.

Kaymakam Doğan, Başkan Toprak'ı ziyaret etti.
Kısa süre önce Avcılar'a atanan Kaymakam Hulusi Doğan, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak'a ziyarette bulundu.
 Daha önce kendisini ziyaret ederek başarı dileğinde bulunan Toprak'a teşekkür eden Kaymakam Doğan, iade-i ziyarette bulunduğu Avcılar Belediyesinde ilçe ile ilgili bilgiler de aldı. Ziyarette Avcılar Belediye Meclis Üyeleri'nin yanı sıra, Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak da hazır bulundu.

Avcılar'ın 500 bin nüfuslu bir ilçe olduğunu anlatan Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, "Bizler Avcılar halkına hizmet edeceğiz. Herkes gönüllü ve hür iradesiyle elini taşın altına koyacak. Ben Avcılar'da sağlık ocağı kurucu hekimi olarak göreve başladım, sonrasında da sağlık planlaması alanında işletmeci olarak görev yaptım. İnsan sevgisiyle, 20 yıldır Avcılar halkının yanında oldum, onlara hizmet ettim. Şimdi Belediye Başkanı olarak hizmet üretiyorum. İnanıyorum ki, sizinle birlikte Avcılar da her alanda farkını ortaya koyacaktır. Birlikte Avcılar markasını yükseltmek ve ortak aklı egemen kılmak adına çalışalım" diye konuştu.

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ise, ilçeyi tanımak için ziyaretlere başladığını belirterek, "15 günlük hoşgeldin faslı bittikten sonra ilçemizi tanıyalım, güzellik ve özelliklerini görelim diye sokağa indik. Hizmete başlamamın üzerinden çok kısa bir süre geçti ama ben şimdiden Avcılar'ı çok sevdim. Hizmet için, Avcılar için çalışmaya devam edelim" dedi.

Yakup Tezcan / Avcılar

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.