Koordinasyon,altyapı için toplandı

Koordinasyon,altyapı için toplandı
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, alt yapı kurum ve kuruluşlarının yetkili isimleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Küçükçekmece Belediye binasında düzenlenen toplantıda; ilçedeki alt yapı sorunları, çözüm noktaları ve beklentiler masaya yatırıldı.

‘PLANLI HAREKET ETMELİYİZ’

Bedaş, İgdaş, Türk Telekom, İSKİ , İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı  Koordinasyon yetkilileriyle  bir araya gelen Temel Karadeniz; ‘’ Nasıl bir sorumluluk içerisinde olduğumuzu unutmamak ve daha dikkatli bir çalışma yönetmek amacıyla bir aradayız.Çalışmalara bir vatandaş gözüyle  baktığımız zaman bunun başka yolu yok diyebilecek noktada olmamız gerekiyor.  Planlı bir şekilde, vatandaş bilgilendirilerek, yönlendirilerek hareket edilmesi gerekiyor.’’diye konuştu.

‘ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞA HİZMET’

Büyükşehir ve alt yapı kurumlarıyla birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini ifade eden Karadeniz, ‘Hepimiz bu millete hizmet etmek için buradayız. Önemli olan birlikte çalışmak ve beraber yürümek.  Gayret  içerisinde hep beraber Küçükçekmece için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.’ dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.