MECLİS ÜYESİ HALİL EFE VEFAT ETTİ

MECLİS ÜYESİ HALİL EFE VEFAT ETTİ
Küçükçekmece Belediyesi’nde iki dönemdir meclis üyeliği görevinde bulunan Halil Efe, uzun dönemdir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek, vefat etti.
Halil Efe’nin cenaze namazı öğlen namazını takiben Bağcılar’da bulunan İmam Zeynel Abidin Cami’nde kılınırken, cenazesi  ise Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye, Küçükçekmece Kaymakamı  Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece’de 2004-2014 yılları arasında görev yapan eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay, meclis üyeleri, Halil Efe’nin akrabaları ve dostları katıldı.

‘ALLAH EVLATLARINA UZUN ÖMÜR VERSİN’

Cenazede, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeni , merhumun sevenlerine baş sağlığı dileyerek, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: “İki dönemdir meclis üyemiz olan Sayın Halil Efe ile başarılı ve uyumlu bir mesai arkadaşlığımız oldu. Tedavi gördüğü hastalığa yenik düşen Halil Bey’in yakınlarına Allah’tan sabır ve merhuma rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Allah evlatlarına uzun ömür versin.”

Halil Efe, 3 Şubat 1961 tarihinde Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde dünyaya geldi. Evli ve 6 çocuk babası, lisans mezunu. Kuyumculuk yaptıktan sonra 2009’da ve 2014’te Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Efe, bu görevlerini başarıyla yerine getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.