Meteoroloji'den İstanbul'a hem sağanak hem de rüzgar uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul'a hem sağanak hem de rüzgar uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün için, İstanbul ve Çanakkale başta olmak üzere Marmara'nın Batısı ve Kuzey Ege'de poyraz fırtınası uyarısı yapıldı. Ayrıca gece saatlerinden bu yana İstanbul'da yağmur da etkili oluyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, birçok bölge için yağmur ve şiddetli rüzgar uyarısı yaptı. Meteoroloji özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz'de kuvvetli rüzgara dikkat çekerek dikkatli olunması konusunda uyardı. İstanbul'da da rüzgar ve şiddetli yağış etkili oluyor.

İSTANBULLULAR DİKKAT!

İstanbul'da dün geceden beri etkili olan yağış bugün de kuvvetli sağanak şeklinde devam edecek. Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre İstanbul'da yağışın pazar gününe kadar sürmesi bekleniyor. Ayrıca bu hafta yağışla birlikte hızı saatte 40 kilometreye kadar çıkacak rüzgarın da etkili olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR 10 DERECENİN ALTINA DÜŞECEK

İstanbul'da etkili olan yağmur ve rüzgar hava sıcaklıklarını da düşürecek. İstanbul'da bugün sıcaklık 16 derece civarında seyretse de hafta boyunca ciddi bir düşüş olacak. Özellikle yarından itibaren İstanbul'da sıcaklık 6 derece birden düşerek 10 derece olacak. Cumartesi günü ise İstanbul'da sıcaklık tek haneye inecek ve termometreler 9 dereceyi görecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.