Muhtarlara hayırlı olsun

Muhtarlara hayırlı olsun
Silivri Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneğini ziyaret eden İlçe Kaymakamı Salih Keser, 30 Mart seçimlerinde göreve gelen tüm muhtarlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Dernek Başkanı Muharrem Eren’in Başkanlığında göreve gelen tüm muhtarlar ile bir araya gelen Kaymakam Salih Keser; Muhtarlarımızla her zaman uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonrada bu şekilde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Halkın takdiri ile yeniden göreve seçilen ve 5 yıl boyunca mahallesine, köyüne en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığım tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Muhtarlar tanıştı, Kaymakam kutladı!

30 Mart 2014 seçimlerinde seçilen muhtarlar dün Silivri Muhtarlar Derneğinde düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Muhtarlık görevine ilk kez seçilen muhtarlarında yer aldığı tanışma toplantısının konuğu Silivri Kaymakamı Salih Keser oldu. Kaymakam Keser, 5 yıllık süreçte tüm muhtarlara başarı dileyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Dernek Başkanı Muharrem Eren ise “Aramıza yeni katılan muhtarlarımızla birlikte uyum ve yardımlaşma içerisinde çalışacağımızdan kuşkumuz yok” diyerek İlçe Kaymakamı Salih Keser’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 Muhtarlara tebrik ziyaretleri sürüyor

Kaymakam Keser’in ardından Silivri İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven de Muhtarlar Derneğni ziyaret ederek, tüm muhtarlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber/ Fatma Sarıbıyık

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.