Güvenli Poliçe Sorgulama

Güvenli Poliçe Sorgulama
Türkiye giderek daha fazla gelişmekte olan bir ülkedir ve gelişmiş ülkeler bazında, güvenlik konusunda etkili olmaya başlamıştır.


 

Türkiye giderek daha fazla gelişmekte olan bir ülkedir ve gelişmiş ülkeler bazında, güvenlik konusunda etkili olmaya başlamıştır. Bu husus poliçe sorgulamaları kapsamınında da kendini göstermektedir. Gelişen teknoloji ile birlikte poliçeler internet üzerinden de takip edilmeye başlanmıştır. Poliçelerinizi güvenli bir şekilde ve doğru sorgulayacağınız adreslerden biri de sitemiz üzerinden yapabileceğiniz tramer poliçe sorgulama uygulamasıdır. Sitemiz, trafik sigortaları kapsamında bilgi merkezi görevi görmektedir. Sitemizde yetkili olan kullanıcılar ise; hazine müsteşarlığı SGM, emniyet genel müdürlüğü, T.S.R.Ş birliği, sigorta şirketleri, sigorta aracı kurumları ve eksperlerdir. Sigorta şirketleri bazında sorgulama kriterlerinin farklılık göstermesinden dolayı, sitemizde poliçe bilgileriniz kapsamında, doğru ve kesin bilgilere ücretsiz ulaşabilirsiniz.

 

Poliçe bilgilerinize Tramer Sorgulama yöntemi ile de ulaşabilirsiniz. Yalnız sms ile poliçe bilgilerinize ulaşmak için operatörlerinizin belirlediği kapsamda bir miktar ücret alınmaktadır. Poliçe numaranızı yazarak 5664’e gönderip sorgulamanızı yapabilirsiniz. Size gönderilen mesajda poliçenizin yürürlükte olup olmadığı, bitiş tarihinin ne zaman olduğu ya da varsa poliçenize yapılan indirim ve bu indirimlerin tarihleri gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.