Büyük projeler vaat edilmemeli

Büyük projeler vaat edilmemeli
Yüzde 50,19 oy alarak yeniden Küçükçekmece Belediye Başkanı seçilen Kemal Çebi, mazbatasını törenle aldı.

Çebi, “Artık belediyeler çok büyük projeler vaat etmemeli. Tüneller, köprüler yapacağız dememeleri lazım. İlçe belediyeleri sosyal belediyecilik üzerine kurgulanmalıdır” dedi

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen törende Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, parti meclis üyelerine de mazbatalarını teslim etti. Törene; CHP Parti meclis üyeleri ve ilçe sakinleri katıldı. Törende konuşan Çebi, “Küçükçekmeceli hemşerilerime bana 2'nci kez bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ederim. Seçimin ülkemize, milletimize, ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu bir demokrasi yarışıydı. Herkes tarafından bu demokrasi şöleninin kabullenilmesi, seçilmemiz büyük mutluluk. Mutluyuz, Türkiye genelinde sosyal demokratlar olarak seçim başarımız var. Yeniden önemli bir sorumluluk yüklendi. Bu sorumluluğu yeniden taşıyacağız. Parti ayırmaksızın seçilmiş tüm belediye başkanlarını tebrik ediyorum” dedi.

Yeni projeler hazırladık

“Küçükçekmece’de doğru işler yaptığımızı düşünüyorum” diyen Çebi, “Artık belediyeler çok büyük projeler vaat etmemeli. Tüneller, köprüler yapacağız dememeleri lazım. İlçe belediyeleri sosyal belediyecilik üzerine kurgulanmalıdır. Sosyal belediyeciliğimizi daha da geliştirerek, kentte barışın sağlanması, kentte adalet, eşitliğin sağlanması çok önemli. Bütün bunları 5 yıllık süreçte yaptık, ikinci dönemde de geliştirmeye çalışacağız. Sosyal belediyecilik, edebiyat, kültür, sanat. Bütün bunlara önem verdik. Gençlerle, çocuklarla, kadınlarla emekliler ve işsizlerle ilgili yeni projeler hazırladık. Küçükçekmece çok değerli bir yaşam merkezi. Bu yaşam merkezimizdeki insanların refahını daha da yukarıya taşıyarak, burada yaşadıkları için mutluluk oranlarını artırmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.