Küçükçekmece'de bıçaklı kavga: 1 yaralı

Küçükçekmece'de bıçaklı kavga: 1 yaralı
Suriye uyruklu iki grup Küçükçekmece'de bilinmeyen nedenle kavga etti. Taraflardan biri bıçakla saldırdı ve 1 kişi sırtından yaralandı.

Küçükçekmece'de Suriye uyruklu iki grup arasında yaşanan bıçakla kavgada, sırtından bıçaklanan bir kişi ağır yaralandı. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kavga, bugün saat 21.00 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi 1. Hilal Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; henüz bilinmeyen nedenle Suriye uyruklu 2 grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü. İş yerlerinin içine taşan kavgada, taraflar birbirine bıçakla saldırdı. Yabancı uyruklu kişilerin yakınlarının da dahil olduğu kavgada bir kişi sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. Kavgaya karışan kişiler ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Ağır yaralanan kişi ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kaçan şüphelilerin arama çalışmaları ise sürüyor. Kavga anları, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde sırtından yaralanan kişinin yerde yattığı görülüyor.

"BIÇAK ÇEKMİŞLER BİRBİRİNE"

Görgü tanığı Uğur Gül, "Suriyeliler, telefoncu var burada ilk önce kavga burada başladı. Birbirleriyle burada kavga ettiler. Sonra sanırım bu köşe başında bakkalın olduğu yerde, bıçak çekmişler birbirlerine. Birinin parmağı kesilmiş. Diğeri de sırtından bıçaklanmış. Biz de burada duruyorduk arkadaşlarla, içeri kaçtı, biz dışarı attık olay çıkmasın diye. Şu köşede düştü, sırtından bıçaklanmış bayağı bir kan oldu oralar. Sonra ambulans polisler geldi, arbede yaşandı biraz sonra dağıldı." dedi.

Mahalle esnafı Özcan Aydın ise, "Biri koşarak geldi buraya, "Abi sırtımdan bıçaklandım" dedi. Sonrasında ambulans geldi. Suriyeliler birbirleriyle kavga etti." diye konuştu.

Küçükçekmece'de bıçaklı kavga: 1 yaralı

Küçükçekmece'de bıçaklı kavga: 1 yaralı

Küçükçekmece'de bıçaklı kavga: 1 yaralı

Küçükçekmece'de bıçaklı kavga: 1 yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.