Çevik ailesinden görkemli sünnet düğünü

Çevik ailesinden görkemli sünnet düğünü
Bölgemizin tanınmış siyasetçi iş adamlarından Nesim Çevik biricik oğlu Fahri Barış erkekliğe ilk adımını attı. Büykçekmecenin gözde mekânlarından küstüm Restaurant’ ta gerçekleşen sünnet düğününe siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinden çok sayıd
Davetlileri kapıda karşılayan üç çocuk sahibi Çevik çifti tek erkek çocukları olan Fahri Barış Çevik’in erkekliğe adım attığı bu günün de oğullarının ilk mürüvvetini dostlarıyla paylaştılar.
Düğün programına katılan yüzlerce kişi, Latif Doğan, İntizar, Recep Ergül ve diğer sanatçıların söylediği bir birinden güzel türküleriyle coşarken, Erkekliğe ilk adımını atan Fahri Barış Çevik ise arkadaşlarıyla birlikte Palyoçoların animasyon oyunları ile eğlendiler. Oyun havalarıyla coşarak halaylar eşliğinde pisti dolduran davetlilere Züleyha, Nesim Çevik çiftti de eşlik ettiler.
 
Takı izdihamı yaşandı
Yoğun bir katılımın olduğu Düğüne Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol, Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük, Salih Örsoğlu, Ak Parti İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi İlker Gürbüz, Eski Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Hasan Adak, Çatalca Emniyet Müdürü Vedat Ali Yılmaz, Milli Saraylar Satın Alma Daire Başkanı M. Nuri Bostan, Büyükçekmece Özel Kalem Müdürü Hasan Akkuş, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koç ve yüzlerce davetli katıldı.
Çevik ailesinin bu mutlu gününü gönderdikleri kutlama telgrafı ve çiçek çelenklerle de paylaşanlar vardı Mazeretleri nedeniyle kutlama telgrafı gönderenler arasında CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Esfender Korkmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan. Çelenk ve çiçek göndererek Çevik ailesinin mutluluğunu renklendiren ise Ak Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol, DP Büyükçekmece İlçe Başkanı Ayhan Bacınoğlu, Mavi-Yeşil Turzim Yönetimi Şirketi, Görkem Otomotiv, İş Bankası Bağcılar Şubesi, Total A.Ş, Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi İlyas Çakır, Orkide Düğün Salonu, Oba Club, Bücürük Çocuk Giyim, Akman Ailesi ve, Menderes Atmaca.
Düğüne katılan konuklar küstüm Restaurant’ın büyülü atmosferinde unutulmaz bir gece yaşarken eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Konuklar takı takmak için ise bir birleriyle yarış ederek izdihama yol açtılar.

HABER: SALİH MERT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.