İbrahim Erkal'la ilgili dedikodulara Hasan Akgün'den sert tepki!

İbrahim Erkal'la ilgili dedikodulara Hasan Akgün'den sert tepki!
İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'ın (Akgün) amcası olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, sosyal medyada İbrahim Erkal ile ilgili çıkan dedikodulara isyan etti
Dün evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal'ın son tetkiklerine göre yeni bir kanama olmadığı ancak tedaviye rağmen beyin ödeminin arttığı belirtildi. Sosyal medyada bazı sahte hesaplardan İbrahim Erkal'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı.
 
BELEDİYE BAŞKANI OLAN AMCASI İSYAN ETTİ!


Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Seda Sayan ve Faik Öztürk hastaneye gelenler arasındaydı. Ziyaret öncesinde kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Akgün "İlk 24 saati daha henüz doldurmadık bu çok önemli. Arkasından 72 saati bekleyeceğiz. Yapılması gereken müdahale tıbbı olarak yapıldı. Herhangi bir değişiklik yok. Çeşitli haberler çıkıyor, yanlış şeyler arkadaşlar. Bunlar günahtır, yazıktır, onun da ailesi var" dedi.


 
SAĞLIK BAKANI AKDAĞ: MAALESEF DURUMU CİDDİ


Sağlık Bakanı Recep Akdağ, beyin kanaması geçiren ve ameliyat edilen ünlü sarkıcı İbrahim Erkal’ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Bakan Recep Akdağ, "Bu sabah İbrahim Erkal kardeşimle ilgili malumat aldık. Dün de görüşmüştüm başhekimle. Maalesef durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Her hangi bir olumlu yöne doğru hastalığında gitme eğilimi yok. Arkadaşlarımız gayret ediyorlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.