İşte O Ses Gökhan Yağmur

İşte O Ses Gökhan Yağmur
Büyükçekmece'nin yetiştirdiği sanatçılardan Gökhan Yağmur Gazetem İstanbul’u ziyaret etti. Gökhan Yağmur ziyaretinde, O Ses Türkiye yarışmasına katılış serüvenini ve sonraki süreçleri anlattı
 Gökhan Yağmur... Bu isim çoğunuza tanıdık gelebilir çünkü geçtiğimiz günlerde O Ses Tükiye yarışmasında 5 jüri üyesini de kendine hayran bırakıp deyim yerindeyse sesiyle stüdyoyu sallamıştı. Büyükçekmece'nin yetiştirdiği ve bölgenin en iyi mekanlarında sahne alan güçlü seslerden Gökhan Yağmur, Gazetemİstanbul'u ziyaret etti.

Büyük destek gördüm
"Yarışmadan sonra ilk olarak Gazetem İstanbul'a açıklama yapıyorum" diyen Gökhan Yağmur, "O Ses'de çıkıp başarılı olduktan sonra gerçekten bölgemizin ve bu bölgede yaşayan halkın beni çok sevdiğini efendiliğimle hiç bir zaman aykırı hareketler yapmadığımı çok iyi bilirler. Her zaman ekmeğimle uğraştığımı, evimle eşimle bir aile olduğumu bildikleri için bana çok büyük destekte bulundular. Bu da benim için çok önemliydi. Ben her zaman mütevaziliği, her zaman efendiliği seçmiş bir insanım. Sanatçı olupta sanatçılığı kullanıp hiçbir zaman aşırı hareketlerde bulunmadım.Yıllardır sahne  yapıyorum belki her sanatçının yapmadığı bir şeydir ama uzun zamandır, uzun yıllardır alkol bile almıyorum. Okuduğum okulla da bunu hayatımla pekiştirip alaylı bir şekilde bu mesleği yaptım. Allah en sonunda yüzümüze güldü ve hayırlı olduğunu düşünüyorum böyle bir şeyin. Büyükçekmece'de, Beylikdüzü'nde kendi bölgemde tanınıyordum zaten. Ama Türkiye bazında tanınıp ve sevilmek benim için daha büyük mutluluk oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.