Naşide Göktürk yoğun bakımda!

Naşide Göktürk yoğun bakımda!
Ses sanatçısı Onur Akay, Bodrum'da özel bir hastanede kanser tedavisi gören 51 yaşındaki sanatçı Naşide Göktürk’ün, yoğun bakımda olduğunu duyurdu.
Bir yıldır Akciğer ve pankreas kanseri ile mücadele eden ve durumunun ağırlaşması üzerine Bodrum'da Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan ünlü sanatçı Naşide Göktürk’ün, yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçının artık yürüyemediğini açıklayan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Naşide Göktürk'ün sağlık durumuna ait son bilgileri, yine Twitter sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Akay, “Naşide Göktürk mücadeleye yoğun bakımda devam ediyor ve artık çok yorgun. Bilincinin ise gitgide dağıldığını öğrendim. Niran Ünsal, Naşide’nin ablası Nihal Aktaş'tan aldığı haber üzerine alelacele Bodrum'a gitmiş ve geceyi hastanede geçirmişler. Naşide’nin ailesi ve kendi doktoru Esat Namal, ilerleyen günlerde Naşide’nin durumuna ilişkin açıklama yapacak. Allah yardımcısı olsun.” dedi.

Naşide Göktürk kimdir?

1 Nisan 1965 doğumlu Naşide Göktürk, çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada'da geçirdi. Lise yıllarında edebiyata meraklı olan Göktürk, bir süre muhasebecilik yaptıktan sonra Ankara'da kendi işini kurdu. 1994 yılında 'Yüreğim Rehin' isimli şarkısı ile müzik dünyasına giriş yaptı ve albümü ile aynı ismi taşıyan şarkısı, Göktürk'ü zirveye taşıdı.

Daha sonra Kan Kırmızı, Kimsem Yok ve Unutmak İstiyorum adlı albümleriyle milyonların beğenisini kazanan Göktürk, başarısını çıkardığı şiir kitaplarıyla da perçinledi. Sesimi Ateşe Verdim, Son Çaylar, Yüreğim Rehin, Mavi Mavi Sevdim Seni, Tül Gibi, Pırlanta Peri, Savrulurken Seni Buldum isimli şiir kitapları da bulunmaktadır. Yakın arkadaşı Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, 27 Temmuz 2015 yılında Naşide Göktürk'e Akciğer ve Pankreas kanseri teşhisi konulduğunu açıkladı.

Akay'ın basında yer alan açıklamaları, sanat camiasını ve sanatçının milyonlarca hayranını derinden üzdü. Göktürk, kanser tedavisi görmeye başladıktan sonra Bodrum’a yerleşti. Sanatçı, birkaç kez stüdyodan ambulans ile hastaneye yetiştirilmesine rağmen vazgeçmedi ve “Çocukluğumu Uçuruyorum” isimli son albümünü ise, 2016 yılında piyasaya çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.